مقاله پودر زيتون، ايمني وسلامت همبرگر

 مقاله پودر زيتون، ايمني وسلامت همبرگر

… دانلود …

مقاله پودر زيتون، ايمني وسلامت همبرگر دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پودر زيتون، ايمني وسلامت همبرگر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله پودر زيتون، ايمني وسلامت همبرگر،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پودر زيتون، ايمني وسلامت همبرگر :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
فرشته خیری – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی
لیلا روزبه نصیرانی – دکترای علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی
حمیدرضا پازکی طرودی – PhD , PharmD فیزیولوژی

چکیده:
گوشت و فراورده های گوشتی ازمهم ترین منابع غذایی در جیره روزانه افراد درکشورهای توسعه یافته بوده و مصرف ان ها تحت تاثیر عوامل متعددی قرار می گیرد. مصرف این قبیل فرآورده هابدلیل تنوع غذایی در کنار سهولت مصرف و عدم نیاز به پخت اکثر آنها، افزایش چشمگیری داشته و بخش قابل ملاحظه ای از نیاز غذایی جامعه بویژه جوانان و نوجوانان را تامین می کنند. با این همه، گزارشات روز افزون بیماری های منتقله از غذا و بویژه آلودگی ثانویه محصولات غذایی در خلال مراحل بعد از فرآوری، مسئله سلامت مواد غذایی رامطرح می کنند که نگرانی مصرف کنندگان و نیز تولید کنندگان و دیگر عوامل درگیر در صنایع غذایی را در پی داشته است. اشرشیا کلی O157:H7 به عنوان مهم ترین سروتیپ گروه اشرشیاکلی انتروهموراژیک به شمار می رود و نقش بسزایی دروقوع بیماری های چون کولیت خون ریزی دهنده، پورپورا ترومبوسیتوپنی ایدیوپاتی و سندرم اورمی همولیتیک ایفا می کند. سندروم اورمی همولتیک در 2-7 درصد بیماران اتفاق افتاده و در 3-5 درصد موارد منجر به مرگ می گردد. اگرچه مدتهاست که اثر بازدارندگی ادویه جات، عصاره ها و اسانس های گیاهی شناخته شده است، اما در سال های اخیر توجه زیادی به تاثیر عصاره های معطر و اسانس های گیاهی و یا مواد موثره این اسانس ها برروی پاتوژن ها ومیکروارگانیسم های عامل فساد مواد غذایی شده است. نوآوری تولید پودر زیتون نیاز به فن آوری و فرآوری خاصی دارد. پودر زیتون در خوارک انسانی مصرف دارد. این اختراع در زمینه ی خوراک و غذای سالم انسانی مصرف می شود و در تاریخ1392/04/09 به شماره ی ثبت 79862 در اداره کل مالکیت صنعتی (ثبت اختراعات) با توجه به ارائه مدارک و مستندات وبررسی کلیه خصوصیات آن توسط اینجانب به ثبت رسیده است.مطالعه حاضر باهدف تاثیر گذاری پودر زیتون بر سالم نگه داشتن همبرگر صورت گرفت.MeIQx»و « PhIPدو آمین مشاهده شده در همبرگر می باشد در این تحقیق ، سطوح بالایی از باکتری E. coli O157:H7 همراه با عصاره گیاهی ، ادویه گیاه مورد بررسی به تکه های گوشت افزوده شده اند، داده های مربوط به آمین ها حاکی از این بودند که MeIQx،حدود 80 درصد و PhIPحدود 84 درصد همراه با کاربرد پودر زیتون کاهش یافته اند. به طور کلی ، پودر زیتون موثرترین عصاره گیاهی(پودر زیتون،سیب، وپیاز) است که مورد آزمایش قرار گرفت.

اینک شما با جستجوی عبارت مقاله پودر زيتون، ايمني وسلامت همبرگر وارد این سایت شده اید جهت مشاهده توضیحات بیشتر در این خصوص روی لینک ادامه مطلب کلیک فرمایید.
مقاله پودر زيتون، ايمني وسلامت همبرگر

به پیشرفته ترین فروشگاه فایل خوش آمدید.جهت مشاهده توضیحات کامل فایل مقاله پودر زيتون، ايمني وسلامت همبرگر روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.

مقاله پودر زيتون، ايمني وسلامت همبرگر