مقاله پودر زیتون، ایمنی وسلامت همبرگر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پودر زیتون، ایمنی وسلامت همبرگر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پودر زیتون، ایمنی وسلامت همبرگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پودر زیتون، ایمنی وسلامت همبرگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پودر زیتون، ایمنی وسلامت همبرگر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گوشت و فراورده های گوشتی ازمهم ترین منابع غذایی در جیره روزانه افراد درکشورهای توسعه یافته بوده و مصرف ان ها تحت تاثیر عوامل متعددی قرار می گیرد. مصرف این قبیل فرآورده هابدلیل تنوع غذایی در کنار سهولت مصرف و عدم نیاز به پخت اکثر آنها، افزایش چشمگیری داشته و بخش قابل ملاحظه ای از نیاز غذایی جامعه بویژه جوانان و نوجوانان را تامین می کنند. با این همه، گزارشات روز افزون بیماری های منتقله از غذا و بویژه آلودگی ثانویه محصولات غذایی در خلال مراحل بعد از فرآوری، مسئله سلامت مواد غذایی رامطرح می کنند که نگرانی مصرف کنندگان و نیز تولید کنندگان و دیگر عوامل درگیر در صنایع غذایی را در پی داشته است. اشرشیا کلی O157:H7 به عنوان مهم ترین سروتیپ گروه اشرشیاکلی انتروهموراژیک به شمار می رود و نقش بسزایی دروقوع بیماری های چون کولیت خون ریزی دهنده، پورپورا ترومبوسیتوپنی ایدیوپاتی و سندرم اورمی همولیتیک ایفا می کند. سندروم اورمی همولتیک در ۲-۷ درصد بیماران اتفاق افتاده و در ۳-۵ درصد موارد منجر به مرگ می گردد. اگرچه مدتهاست که اثر بازدارندگی ادویه جات، عصاره ها و اسانس های گیاهی شناخته شده است، اما در سال های اخیر توجه زیادی به تاثیر عصاره های معطر و اسانس های گیاهی و یا مواد موثره این اسانس ها برروی پاتوژن ها ومیکروارگانیسم های عامل فساد مواد غذایی شده است. نوآوری تولید پودر زیتون نیاز به فن آوری و فرآوری خاصی دارد. پودر زیتون در خوارک انسانی مصرف دارد. این اختراع در زمینه ی خوراک و غذای سالم انسانی مصرف می شود و در تاریخ۱۳۹۲/۰۴/۰۹ به شماره ی ثبت ۷۹۸۶۲ در اداره کل مالکیت صنعتی (ثبت اختراعات) با توجه به ارائه مدارک و مستندات وبررسی کلیه خصوصیات آن توسط اینجانب به ثبت رسیده است.مطالعه حاضر باهدف تاثیر گذاری پودر زیتون بر سالم نگه داشتن همبرگر صورت گرفت.MeIQx»و « PhIPدو آمین مشاهده شده در همبرگر می باشد در این تحقیق ، سطوح بالایی از باکتری E. coli O157:H7 همراه با عصاره گیاهی ، ادویه گیاه مورد بررسی به تکه های گوشت افزوده شده اند، داده های مربوط به آمین ها حاکی از این بودند که MeIQx،حدود ۸۰ درصد و PhIPحدود ۸۴ درصد همراه با کاربرد پودر زیتون کاهش یافته اند. به طور کلی ، پودر زیتون موثرترین عصاره گیاهی(پودر زیتون،سیب، وپیاز) است که مورد آزمایش قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.