مقاله مکان یابی طراحی دهکده گردشگری در « دره عشق» گوهر فروزنده شهرکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مکان یابی طراحی دهکده گردشگری در « دره عشق» گوهر فروزنده شهرکی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مکان یابی طراحی دهکده گردشگری در « دره عشق» گوهر فروزنده شهرکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکان یابی طراحی دهکده گردشگری در « دره عشق» گوهر فروزنده شهرکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مکان یابی طراحی دهکده گردشگری در « دره عشق» گوهر فروزنده شهرکی :
تعداد صفحات :۲۷
بشر با دگرگونی محیط زیست خود و تغییر و تحولات زیانباری که انجام داده، فضای ناخوشایندی را در محیطهای شهری برای خود ساخته است که برای فرار از آن مشتاق به تفریح در طبیعت و دسترسی به نقاطی است که به وسیله نظام حمل و نقل مدرن به سهولت امکان پذیر نباشد. امروزه صنعت گردشگری که ناشی از نیاز درونی انسانهاست به یکی از فعالیتهای مهم و شاخص اقتصادی کشورها تبدیل گشته است و در تأمین منافع ملی کشورها و نیز در بخش اقتصاد، فرهنگ و . . . نقش موثری را ایفا میکند.
منطقه «دره عشق» واقع در استان چهار محال و بختیاری یکی از مناطق مستعد برای توسعه طبیعت گردی است. این منطقه توانایی توسعه فعالیتهای مختلف گردشگری از قبیل تماشای حیات وحش ، قایقرانی در آبهای خروشان،کوهنوردی و صخره نوردی، صید ورزشی و اردوزنی را دارا میباشد. یکی از استعدادهای بالای منطقه ایجاد برنامههای گردشگری عشایری و روستایی است. این منطقه همچنین زیستگاه و رویشگاه گونههای گیاهی و جانوری متعددی است که حساسیت منطقه را از لحاظ زیست محیطی افزایش میدهد؛ لذا برای توسعه طبیعت گردی پایدار در این منطقه، لازم است ضمن آن که فعالیتهایی که آسایش و آرامش را برای بازدید کنندگان به همراه داشته باشد برنامه ریزی و طراحی گردند، و حساسیتهای زیستی منطقه اعم از خاک، آب، منابع گیاهی، حیات وحش و … نیز لحاظ گردند. از اینرو بهکارگیری ارزیابی توان اکولوژیک می تواند به عنوان یک روش مطمئن در تعیین کاربریهای حفاظت ،تفرج و… که نهایتاً ناحیه بندی منطقه را شکل میدهد باشد . در این تحقیق مکان یابی دهکده گردشگری به وسیله ارزیابی توان اکولوژیک سرزمین روش دکتر مخدوم و با استفاده از ابزار GIS صورت گرفته است .در بین مناطقی که توان تفرجی داشتهاند، منطقهای موسوم به «دره مور» برای تفرج مناسب دیده شد. این منطقه مشرف به آبشار دره عشق بوده و دارای ارزشهای بصری فراوانی است. برای افزایش امکانات رفاهی منطقه در این محدوده سایتهای اقامتگاهی ، اردوگاهی و خورگشتگاهی در نظر گرفته شده است. این محدوده مرکز تفرج اطلاق میگردد و سایر فعالیتهای طبیعتگردی که منطقه نیز توانایی آن را داشته باشد و با اهداف حفاظتی منطقه مغایرت نداشته باشد، میتواند در سایر محدودههای مناسب تفرج گسترده در نظر گرفته شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.