مقاله بررسی خطرها و ارزیابی ریسک HSE فازهای ساخت تا تولید پروژههای صنعت نفت و گاز(مطالعه موردی شرکت پتروپارس)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خطرها و ارزیابی ریسک HSE فازهای ساخت تا تولید پروژههای صنعت نفت و گاز(مطالعه موردی شرکت پتروپارس) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خطرها و ارزیابی ریسک HSE فازهای ساخت تا تولید پروژههای صنعت نفت و گاز(مطالعه موردی شرکت پتروپارس) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خطرها و ارزیابی ریسک HSE فازهای ساخت تا تولید پروژههای صنعت نفت و گاز(مطالعه موردی شرکت پتروپارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خطرها و ارزیابی ریسک HSE فازهای ساخت تا تولید پروژههای صنعت نفت و گاز(مطالعه موردی شرکت پتروپارس) :
تعداد صفحات :۲۴
حمایت از ایجاد و تقویت شرکت های پیمانکار عمومی، عامل انتقال و ارتقای فنآوری ملی محسوب میشود و بر این اساس تأسیس شرکت های پیمانکاری عمومی (GC)[1] همواره مورد حمایت تصمیم گیرندگان دولتی بوده است. شرکت پتروپارس به عنوان پیمانکار عمومی صنعت نفت و گاز در ابتدای شروع توسعه فاز ۱ پارس جنوبی تاسیس شد که علاوه بر اجرای آن پروژه، توسعه پروژه فازهای ۴ و۵ و پروژه فازهای ۶ ،۷ و ۸ را به عهده داشته است. به جهت جلوگیری از مخاطرات و حوادث در اجرای عملیات، نسبت به اجرای پروژه مستندسازی و تدوین سیستم ایمنی، بهداشت و محیطزیست اقدام شد، تا با به کارگیری این سیستم خطرات ناشی از کار برای کارکنان، محیطزیست، وسایل، تجهیزات و اموال و داراییهای سازمانی کاهش یابد. در این مقاله سعی شده است تا با ارزیابی ریسک مراحل مختلف اجرایی پروژههای صنعت نفت و گاز و بر مبنای آن، مدونسازی سیستم HSE مورد بررسی کامل قرار گیرد. همچنین سعی شده است تا اصول HSE که در مراحل اجرایی پروژه های نفت و گاز، توسط پیمانکاران عمومی رعایت میگردند، تجزیه و تحلیل و رتبهبندی گردند و بر این اساس نحوه مدیریت HSE اعمال شده در مراحل مختلف زمانی اجرای پروژه مشخص شود. بدین منظور ریسک مخاطرات ایمنی، بهداشت و محیطزیست با مقادیر کمی برآورد گردید و همبستگی و مدل رگرسیون خطی ریسکهای HSE موجود در فازهای مختلف اجرایی پروژه اندازهگیری شد. در این مقاله همچنین اقدامات مدیریتی جهت کاهش و حذف ریسک های HSE مورد بررسی قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.