مقاله تعیین نسبت ازت به فسفر در شکوفایی جلبک سبز-آبی Anabaena flos- aquae دریای خزر در محیط آزمایشگاه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین نسبت ازت به فسفر در شکوفایی جلبک سبز-آبی Anabaena flos- aquae دریای خزر در محیط آزمایشگاه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین نسبت ازت به فسفر در شکوفایی جلبک سبز-آبی Anabaena flos- aquae دریای خزر در محیط آزمایشگاه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین نسبت ازت به فسفر در شکوفایی جلبک سبز-آبی Anabaena flos- aquae دریای خزر در محیط آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین نسبت ازت به فسفر در شکوفایی جلبک سبز-آبی Anabaena flos- aquae دریای خزر در محیط آزمایشگاه :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده
مقدمه: طی این مطالعه نسبت وزنی از ازت به فسفر که منجر به حداکثر شکوفایی و عدم شکوفایی جلبک سبز- آبی Anabaena flos- aquae می گردد، تعیین گردید. جهت تکمیل مطالعات، تاثیر غلظتهای متفاوت فسفر بر میزان رشد مورد بررسی قرار گرفت.
روش کار: آزمایشات طی زمان ۹۶ ساعت در شرایط آزمایشگاهی (شدت نور ۳۵۰±3500 لوکس و درجه حرارت ۲±25 درجه سانتیگراد)، انجام شد. تیمارهای متفاوت با نسبت های مختلف ازت به فسفر یا غلظتهای مختلف فسفر( بر اساس نوع آزمایش) همراه با شاهد ( محیط کشت استاندارد زایندر)، هر یک در ۳ تکرار در نظر گرفته شد. در ابتدا و انتهای آزمایش تعداد رشتههای جلبک آنابنا با استفاده از لام توما شمارش شد و درصد رشد محاسبه گردید.
نتایج: آنابنا در محلول شاهد (زایندر) با نسبت ازت به فسفر ۱: ۰۰۳۳/۰ ، غلظت ازت ۱- μg.L 9/9 و غلظت فسفر ۱- mg.L96/2 تشکیل شکوفایی داد لیکن نسبت ازت به فسفر در دامنه ی ۱: ۱۵ تا ۱: ۲۲ منجربه حداکثر شکوفایی گردید. بیشترین میزان درصد رشد در نسبت ازت به فسفر ۱: ۱۵/۱۸ با غلظت ازت ۱- mg.L 72/53 و غلظت فسفر ۱- mg.L96/2 مشاهده شد و در این نسبت به ۶۹/۱۴۸۶ ±84/5219 رسید. با افزایش هر چه بیشتر نسبت ازت به فسفر درصد رشد کاهش یافت. از نسبت ۱:۸۶/۲۱۸به بالا شکوفایی متوقف گردید. آزمایشات مطالعه بر روی غلظت فسفر نشان داد که غلظت فسفر در محیط کشت زایندر ( ۹۶/۲ میلی گرم در لیتر) مناسب ترین غلظت برای شکوفایی آنابنا است.
بحث و نتیجه گیری: بر اساس این نتایج هنگام وجود فسفر به میزان بهینه، آنابنا با کمک گرفتن از توانایی خود در تثبیت ازت اتمسفری قادر است در غلظتهای پایین ازت تشکیل شکوفایی دهد (محلول شاهد) لیکن حضور مقادیر کافی هر دو نوترینت ازت و فسفر در نسبت ازت به فسفر پایین برای دستیابی به حداکثر شکوفایی لازم است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.