مقاله پیش بینی وضعیت منابع آب تحت اثر تغییرات اقلیم به کمک مدل ANFIS و سناریوهای گردش عمومی جوّ (مطالع? موردی:حوض? زیارت شهر گرگان)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پیش بینی وضعیت منابع آب تحت اثر تغییرات اقلیم به کمک مدل ANFIS و سناریوهای گردش عمومی جوّ (مطالع? موردی:حوض? زیارت شهر گرگان) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی وضعیت منابع آب تحت اثر تغییرات اقلیم به کمک مدل ANFIS و سناریوهای گردش عمومی جوّ (مطالع? موردی:حوض? زیارت شهر گرگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی وضعیت منابع آب تحت اثر تغییرات اقلیم به کمک مدل ANFIS و سناریوهای گردش عمومی جوّ (مطالع? موردی:حوض? زیارت شهر گرگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی وضعیت منابع آب تحت اثر تغییرات اقلیم به کمک مدل ANFIS و سناریوهای گردش عمومی جوّ (مطالع? موردی:حوض? زیارت شهر گرگان) :

تعداد صفحات :۲۶

وضعیت آتی منابع آب متأثر از تغییرات اقلیم در هر منطقه است و شبیه‏سازی بارش-رواناب برای دوره‏های آینده سهم مهمی در مدیریت منابع آب خواهد داشت. تغییر اقلیم می‏تواند توسط مدل گردش عمومی جوّ و سناریوهای مختلف اقلیمی شبیه‏سازی شود. در این تحقیق، اثر تغییرات اقلیم بر رواناب، بارش، دما و منابع آب منطق زیارت استان گلستان بررسی شد. از مدل گردش عمومی جوّ HadCM3 تحت سناریوهای اقلیمی A1B، A2 و B1 برای سه دور آتی ۲۰۱۱ تا ۲۰۳۰، ۲۰۴۶ تا ۲۰۶۵ و ۲۰۸۰ تا ۲۰۹۹ استفاده شد. برای ریزمقیاس‌نمایی خروجی‏های مدل HadCM3، مدل ANFIS به‌کار برده شد. نتایج آزمون t در سطح اعتماد ۹۵ درصد نشان داد هیچ اختلاف معناداری بین نتایج مشاهده‏ای و شبیه‏سازی‌شده وجود ندارد. مقادیر پیش‏بینی‌شده بیان‌کنند افزایش دما به مقدار ۳۲/۰ تا ۷۷/۱ درج سانتی‏گراد است و کاهش میزان بارندگی نیز برای دوره‏های آتی به میزان ۶۰/۱ تا ۴۶/۳۱ میلی‏متر خواهد بود. در ادامه، داده‏های به‌دست‌آمده به همراه نقش شمار منحنی (CN) و خصوصیات فیزیوگرافی زیرحوضه، به‌دست‌آمده از نرم‌افزار ArcGIS، به عنوان ورودی به مدل HEC-HMS وارد شد تا دبی در دوره‏های اقلیمی آینده شبیه‏سازی شود. نتایج نشان می‌دهد در هر سه سناریوی افق‏های ۲۰۲۰، ۲۰۵۵ و ۲۰۹۰، دبی پیک و حجم سیلاب کاهش یافته است و در هر سه افق یادشده، بیشترین کاهش مربوط به سناریوی A2 است. درصد کاهش دبی پیک و حجم تخلیه برای هر سناریو به‌ترتیب ۷۲/۱ و ۸۳/۱، ۰۶/۳ و ۰۷/۳، ۴۳/۴ و ۴۸/۴ برای دوره‏های آتی به‌دست آمد. نتایج ‌اجرای مدل، بیان می‌کند که آبگیری مناسبی در پشت مخازن صورت نمی‌گیرد. در نهایت، برای حل این مسئله راهکارهایی ارائه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.