مقاله بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید (Rutilus kutum) صید شده به دو روش پره ساحلی و گوشگیر طی نگهداری در یخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید (Rutilus kutum) صید شده به دو روش پره ساحلی و گوشگیر طی نگهداری در یخ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید (Rutilus kutum) صید شده به دو روش پره ساحلی و گوشگیر طی نگهداری در یخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید (Rutilus kutum) صید شده به دو روش پره ساحلی و گوشگیر طی نگهداری در یخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید (Rutilus kutum) صید شده به دو روش پره ساحلی و گوشگیر طی نگهداری در یخ :
تعداد صفحات :۱۰
خصوصیات کیفی لاشه ماهی سفید Rutilus kutumصید شده به دو روش صید گوشگیر و پره در طی ۱۶ روز نگهداری در یخ با ثبت تغییرات میکروبی (باکتریهای سرمادوست و کل) ارزیابی شد. بر اساس نتایج به دست آمده ، بارباکتریایی در زمانهای مختلف نگهداری، روند افزایشی را نشان دادند و بین اولین روز و آخرین روز نگهداری اختلاف معناداری در مقادیر آنها مشاهده گردید (P<0.05). باکتریهای سرمادوست روند یکنواختتری نسبت به باکتریهای کل نشان دادند و با گذشت زمان باکتریهای غالب در یخ را تشکیل دادند. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که روش صید به طور کلی اثر معناداری بر شاخصهای میکروبی مورد بررسی داشته است و ماندگاری ماهیانی که به روش پره صید شده بودند بیشتر از ماهیانی بود که به روش گوشگیر صید شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.