مقاله ارزیابی فرسایش قابلتحمل خاک در مقیاس حوضه آبخیز بر اساس باروری و کیفیت خاک (حوضه حاجی قوشان استان گلستان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی فرسایش قابلتحمل خاک در مقیاس حوضه آبخیز بر اساس باروری و کیفیت خاک (حوضه حاجی قوشان استان گلستان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی فرسایش قابلتحمل خاک در مقیاس حوضه آبخیز بر اساس باروری و کیفیت خاک (حوضه حاجی قوشان استان گلستان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فرسایش قابلتحمل خاک در مقیاس حوضه آبخیز بر اساس باروری و کیفیت خاک (حوضه حاجی قوشان استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی فرسایش قابلتحمل خاک در مقیاس حوضه آبخیز بر اساس باروری و کیفیت خاک (حوضه حاجی قوشان استان گلستان) :
تعداد صفحات :۱۷
فرسایش خاک مهمترین شکل تخریب منابع خاک و منبع آلودگیهای غیرنقطهای بهشمار میرود. هنگامیکه مقدار فرسایش خاک از آستانه قابلتحمل تجاوز کند طیف وسیعی از مشکلات اقتصادی-اجتماعی- محیطزیستی رخ میدهند. روشهای مختلفی برای تعیین فرسایش قابلتحمل ارائه شده است که هرکدام دارای مزیت و محدودیتهای خاص خود هستند. در این پژوهش، روش مبتنی بر شاخص باروری و روش مبتنی بر عمق و کیفیت خاک بهعنوان رایجترین روشها برای تعیین فرسایش قابلتحمل مورد استفاده قرار گرفتند. هر دو روش مجموعهای از ویژگیهای اساسی خاک شامل نفوذپذیری، ظرفیت نگهداری آب، کربن آلی خاک، پایداری خاکدانهها، جرم مخصوص ظاهری و وضعیت حاصلخیزی خاک شامل عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم را دربر دارند. نتایج نشان داد بین مقدار فرسایش قابلتحمل محاسبهشده با هر دو روش ارتباط نزدیکی وجود دارد. میانگین وزنی مقدار فرسایش قابلتحمل محاسبهشده برای منطقه موردمطالعه با استفاده از مدل شاخص باروری حدود ۲/۹ و بر اساس عمق و کیفیت خاک حدود ۲/۱۰ تن بر هکتار در سال برآورد شد. هرچند روش مبتنی بر عمق و کیفیت خاک بهعنوان یک روش استاندارد مطرح است اما نتایج نشان داد که روش باروری خاک نیز کارایی قابلقبولی داشته و حتی به لحاظ مفهومی قویتر به نظر میرسد؛ زیرا در این روش، وضعیت باروری خاک سطحی با خاک زیرسطحی مقایسه میشود اما در روش کیفیت خاک فقط به وضعیت فیزیکی و شیمیایی خاک سطحی توجه میشود. از طرف دیگر، روش مبتنی بر عمق و کیفیت خاک، دامنه خاکهای متعلق به یک گروه بسیار زیاد بوده و بنابراین دقت تخمین فرسایش قابلتحمل پایین است. ازآنجاییکه هر دو مدل تنها اثرات درونمزرعهای فرسایش را حساب میکنند، بنابراین مقادیر بهدستآمده بدون درنظر گرفتن اثرات برون مزرعهای فرسایش، برای برنامههای حفاظت خاک منطقه قابل توصیه هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.