مقاله ارزیابی تأثیر قارچ Glomus intraradices بر ویژگیهای کمی، کیفی گندم در شرایط تنش نیکل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تأثیر قارچ Glomus intraradices بر ویژگیهای کمی، کیفی گندم در شرایط تنش نیکل دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیر قارچ Glomus intraradices بر ویژگیهای کمی، کیفی گندم در شرایط تنش نیکل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیر قارچ Glomus intraradices بر ویژگیهای کمی، کیفی گندم در شرایط تنش نیکل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیر قارچ Glomus intraradices بر ویژگیهای کمی، کیفی گندم در شرایط تنش نیکل :
تعداد صفحات :۱۶
به منظور بررسی نقش قارچ قارچریشه (میکوریز) در کاهش خطر آلودگی فلز سنگین نیکل آزمایشی در سال ۱۳۹۴ در گلخانهای در شهر ورامین روی گندم رقم SW انجام شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با چهار سطح نیکل (۰، ۶۰، ۱۲۰و ۱۸۰ میلیگرم بر کیلوگرم خاک) و دو سطح قارچ قارچریشه شامل (کاربرد و بدون کاربرد قارچ قارچریشه Glomus intraradices) در سه تکرار اجراء شد. نتایج بهدستآمده از این پژوهش نشان داد، تأثیر کاربرد نیکل بر هم صفات مورد بررسی معنیدار است. افزایش غلظت نیکل سبب کاهش ارتفاع گیاه، وزن خشک بوته، وزن خشک ریشه و محتوای سبزین (کلروفیل) کل شد. درحالیکه نیکل سبب افزایش میزان فعالیت آنزیم کاتالاز و محتوای نیکل در اندامهای هوایی و ریشههای گندم شد. همچنین کاربرد قارچریشه سبب افزایش ارتفاع گیاه، وزن خشک بوته، وزن خشک ریشه، محتوای سبزین کل و محتوای نیکل ریشه شد و همچنین سبب کاهش فعالیت آنزیم کاتالاز و محتوای نیکل در اندامهای هوایی بوتههای گندم شد. بهطور کلی این آزمایش نشان داد، کاربرد قارچ قارچریشه میتواند تأثیر مثبتی بر رفع تنش ناشی از فلز سنگین نیکل داشته باشد و میتواند سبب کاهش آسیب تنش اکسایشی (اکسیداتیو) در گندم شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.