مقاله بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) :
تعداد صفحات :۱۶
در این مطالعه تاثیر سطوح متفاوت سیاه دانه Nigella sativaجیره بر فعالیت ضد باکتریایی موکوس، برخی آنزیمهای موکوس در بچه ماهی کلمه Rutilus caspicus مورد بررسی قرار گرفت. ۴۲۰ قطعه بچه ماهی با میانگین وزنی ۰/۱۱±4/49 گرم در ۴ تیمار شاهد (۰)، ۰/۵، ۱ و ۲ درصد پودر سیاه دانه به ازاء هر کیلوگرم جیره غذایی با ۳ تکرار بهمدت ۶۰ روز غذادهی شدند. در پایان دوره آزمایش سطوح پروتئین محلول موکوس، فسفاتاز قلیایی و فعالیت ضد باکتریایی با روش میکرودیلوشن، علیه دو باکتری گرممثبت Streptococcus faecalisو aureus Staphylococcusو گرممنفیEscherchia coliوPseudomonas aeruginosa اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد فعالیت ضد باکتریایی موکوس با افزایش سطوح سیاه دانه افزایش یافته و قطر هاله عدم رشد در ماهیان تغذیه شده با سطح ۲ درصد سیاه دانه در مقایسه با گروه شاهد به صورت معنی دار افزایش یافت (۰/۰۵>P) و بیشترین قطر هاله عدم رشد در برابر باکتریی Streptococcus faecalis مشاهده شد. همچنین سطوح پروتئین محلول موکوس، آنزیم لیزوزیم و آلکالین فسفاتاز ماهیان تغذیه شده تا سطح ۰/۵ سیاه دانه در مقایسه با گروه شاهد به صورت معنیداری افزایش یافت (۰/۰۵>P). حداقل غلظت بازدارندگی رشد در غلظت ۵۰ میکرولیتر در میلیلیتر و در غلظت های بالاتر موکوس، فعالیت ضد باکتریایی نیز بیشتر بود و در غلظت ۲۰۰ میکرولیتر در میلیلیتر بیشترین فعالیت ضد باکتریایی دیده شد. به طور کلی نتایج نشان داد جیره حاوی سیاه دانه دارای اثرات مثبتی بر فعالیت ضد باکتریایی موکوس ماهی کلمه دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.