مقاله بررسی روند تغییرات همکشیدگی افقی و عمودی و خصوصیات مکانیکی خاکهای مستعد نشست و شق زمین (مطالع? موردی: اراضی دشت رسی شرق یزد)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روند تغییرات همکشیدگی افقی و عمودی و خصوصیات مکانیکی خاکهای مستعد نشست و شق زمین (مطالع? موردی: اراضی دشت رسی شرق یزد) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات همکشیدگی افقی و عمودی و خصوصیات مکانیکی خاکهای مستعد نشست و شق زمین (مطالع? موردی: اراضی دشت رسی شرق یزد) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات همکشیدگی افقی و عمودی و خصوصیات مکانیکی خاکهای مستعد نشست و شق زمین (مطالع? موردی: اراضی دشت رسی شرق یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات همکشیدگی افقی و عمودی و خصوصیات مکانیکی خاکهای مستعد نشست و شق زمین (مطالع? موردی: اراضی دشت رسی شرق یزد) :
تعداد صفحات :۲۱
در دو ده اخیر، به دنبال نشست زمین به طور خاص در دشتهای ریزدانه، شکافها و گسیختگیهایی در رسوبات دشت یزد- اردکان پدید آمده است که به آن شق گفته میشود. یکی از فرضیات مهم و اساسی در رابطه با ظهور این پدیده برداشت بیروی آب از سفرههای آب زیرزمینی و کاهش فشار هیدرو دینامیکی و متراکم شدن لایهها و رسوبات است. این پدیده در رسوبات ریزدانه با شدت و نمود بیشتر تظاهر نموده و موجب آسیب رسیدن به سازههای ساختمانی، جادهها، دکلها و غیره میشود. منطق مورد مطالعه اراضی دشت رسی فاقد سنگفرش سطحی و یا سنگریز عمقی بوده و در شرق یزد میباشد. به منظور نمونه برداری، ۱۲ نمون خاک در سه نقطه که یکی از آنها در مجاورت شق و دو نقط دیگر به فاصله ۱۰۰ متر از طرفین بودند انتخاب گردید و در هر نقطه چهار پروفیل از صفر تا عمق ۱۲۰ سانتیمتر حفر شد. بر روی نمونهها آزمایشاتی از جمله، اندازهگیری شاخصهای تغییر ضرایب حجمی در مقابل رطوبتهای مختلف در جعبههای مکعبی فلزی گالوانیزه به ابعاد ۲۰ سانتیمتر، آزمایشات تعیین حدود آتربرگ، حد واگرایی و سایر شاخصهای مکانیک خاک انجام گرفت. نتایج نشان داد که حد روانی خاک محدود شق، نزدیک به ۲۹ درصد و حد رطوبت شق خوردگی نزدیک به ۴ درصد شد. همچنین بیشترین مقدار همکشیدگی عمودی (فرونشست) حدود ۱۱ درصد و بیشترین مقدار همکشیدگی افقی حدود ۶ درصد در خاکهای محدود شق رخ داد. به عبارتی دیگر به ازای هر متر عمق رسوب امکان ۱۱ سانتیمتر نشست در عرصههای با شرایط رطوبتی کمتر از ۴ درصد دور از انتظار نمیباشد. با توجه به شرایط خاص منطقه پیشنهاد میگردد پروژههای سازهای از جمله احداث جاده، خطوط گاز، لول آب و پلسازی در این گونه عرصهها انجام نشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.