مقاله بررسی ویژگیهای جوانهزنی و تعیین دماهای مهم بذر اسفرزه (Plantago ovate)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ویژگیهای جوانهزنی و تعیین دماهای مهم بذر اسفرزه (Plantago ovate) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای جوانهزنی و تعیین دماهای مهم بذر اسفرزه (Plantago ovate) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای جوانهزنی و تعیین دماهای مهم بذر اسفرزه (Plantago ovate)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای جوانهزنی و تعیین دماهای مهم بذر اسفرزه (Plantago ovate) :
تعداد صفحات :۱۲
در این تحقیق، تأثیر دماهای مختلف بر جوانهزنی بذر گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata)، بهمنظور تعیین دماهای مهم یعنی کمینه، بهینه و بیشینه (کاردینال) بررسی شد. ارزیابی واکنش جوانهزنی در دماهای ثابت ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰ و ۳۵ درج سلسیوس در قالب طرح کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. بذرهای جوانهزده هر روز شمارش شده و سپس سرعت جوانهزنی و درصد جوانهزنی محاسبه و نمودار دماهای مهم جوانهزنی بذر اسفرزه بر پای دو مدل رگرسیونی دو تکهای و چندجملهای درج دو ترسیم شد. بنا بر نتایج بهدستآمده، تأثیر دما بر درصد و سرعت جوانهزنی بذر اسفرزه معنیدار (۰۱/0p≤) بود. بالاترین سرعت جوانهزنی در دمای ۲۰ درج سلسیوس به میزان ۰۶۷/0R50= مشاهده شد. بر پای دو مدل دو تکهای و چندجملهای درج دو، دماهای مهم جوانهزنی بذر اسفرزه شامل، دمای کمینه (پایه) (۹/۳ تا ۵/۴ درج سلسیوس)، بهینه (۸/۱۸ تا ۱/۲۱ درج سلسیوس) و بیشینه (۷/۳۳ تا ۱/۳۴ درج سلسیوس) تعیین شد. با افزایش دما، شرایط مناسبتری از لحاظ دمایی، برای جوانهزنی اسفرزه ایجاد و باعث افزایش سرعت جوانهزنی میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.