مقاله مقایس? ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی میو? برخی نژادگانهای ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایس? ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی میو? برخی نژادگانهای ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایس? ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی میو? برخی نژادگانهای ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایس? ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی میو? برخی نژادگانهای ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایس? ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی میو? برخی نژادگانهای ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان :
تعداد صفحات :۱۶
ازگیل ژاپنی با نام علمی L. Eriobotrya japonica به دلیل داشتن مقادیر بالای ترکیبهای فنولی و پاداکسندگی (آنتیاکسیدانی) خاصیت ضد سرطانی و ضدالتهابی داشته و در صنایع غذایی، پزشکی و دارویی کاربرد فراوان دارد. بهمنظور بررسی صفات کیفی میوه، بیست نژادگان (ژنوتیپ) ازگیل ژاپنی از مناطق مختلف شهر گرگان در استان گلستان انتخاب شدند. میوهها در زمان رسیدن کامل در بهار سال ۱۳۹۳ گردآوری و ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی میو آنها ارزیابی شد. مقایس میانگینها نشان داد، میزان فنول کل نژادگانها بین ۵۵/۳۱۶- ۹۵/۱۳۱ میکروگرم اسیدگالیک بر گرم وزن تر، میزان فلاونوئید کل بین ۹۱/۸۷- ۴۵/۳ میکروگرم بر گرم وزن تر کوئرستین و ظرفیت پاداکسندگی بین ۸۱/۷۶- ۰۵/۱۱ درصد، میزان کاروتنوئید کل پوست میوه بین ۳۹/۱۸- ۶۴/۳ و کاروتنوئید کل گوشت میوه بین ۰۸/۵- ۲۴/۰ میکروگرم بر گرم وزن تر متغیر بود. بنابراین میزان کاروتنوئید کل گوشت میوه کمتر از پوست میوه بود. نژادگان ۵ بیشترین L* و b*را داشت. نتایج نشان داد، میزان گلوکز بین ۴۱/۱۳۶- ۸۶/۴۱، فروکتوز ۲۶/۵۱- ۰۴/۱۶ و ساکارز ۶۳/۰- ۰۷/۰ میلیگرم در ۱۰۰ گرم وزن تر متغیر بود. افزون بر این نژادگانهای مورد بررسی از نوع گوشت سفید، و قند غالب در آنها گلوکز بود. بهطورکلی نژادگان ۵، ۱۴ و ۹ به ترتیب بیشترین میزان فنول، فلاونوئید و ظرفیت پاداکسندگی را داشتند. در نهایت نتایجبهدستآمده از این تحقیق بیانگر بالا بودن میزان متابولیتهای ثانویه در میو ازگیل ژاپنی است بنابراین این میوه میتواند در صنایع غذایی و دارویی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.