مقاله تأثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه‌های گوشتی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۲

این آزمایش به‌منظور بررسی و ارزیابی تأثیر منبع غل جیره (ذرت یا سه رقم گندم سرداری، زرین و آذر ۲) با و بدون افزودن آنزیم کربوهیدراتاز بر شاخص­های عملکردی، وزن نسبی اندام­های گوارشی و صفات سرمی جوجه­های گوشتی با استفاده از ۳۹۲ قطعه جوجه‌خروس راس ۳۰۸ به‌صورت طرح کامل تصادفی با هفت تیمار، چهار تکرار و چهارده قطعه پرنده در هر تکرار در دور سنی ۱ تا ۴۹ روزگی انجام شد. نتایج نشان داد، استفاده از گندم رقم زرین در مقایسه با رقم سرداری یا آذر۲ به‌عنوان تنها منبع غل جیره­ موجب افزایش وزن زنده در سنین ۱۱، ۲۵ و ۴۲ روزگی شد. خوراک مصرفی در دور سنی ۱ تا ۱۱روزگی در جوجه­های تغذیه‌شده با جیر حاوی گندم رقم زرین بالاتر از گروه تغذیه‌شده از جیر حاوی گندم رقم آذر ۲ بود. تغذیه از جیر دارای گندم سرداری در مقایسه با زرین یا آذر ۲ موجب کاهش سطح گلوکز و پروتئین کل سرم در ۲۰ روزگی و کاهش وزن نسبی لاشه و پانکراس به ترتیب در سنین ۲۱ و ۴۱ روزگی شد. افزودن مکمل آنزیمی به جیره­ موجب افزایش وزن زنده در سن‌های ۱۱، ۲۵ و ۴۲ روزگی، افزایش وزن در دور سنی ۱۲ تا ۲۵ روزگی، بهبود ضریب تبدیل خوراک در دوره­های سنی ۱۲ تا ۲۵ و ۴۳ تا ۴۹ روزگی و کاهش وزن نسبی سنگدان و پانکراس در سن ۲۱ روزگی شد. به‌طورکلی نتایج بیانگر بهبود عملکرد جوجه­های گوشتی در صورت استفاده از گندم رقم زرین و یا افزودن آنزیم به جیره بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.