مقاله بررسی صفات ریخت‌شناختی و عملکرد اسانس در شماری از جمعیت‌های گون? بابون? کبیر Tanacetum parthenium (L) Schultz-bip.


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی صفات ریخت‌شناختی و عملکرد اسانس در شماری از جمعیت‌های گون? بابون? کبیر Tanacetum parthenium (L) Schultz-bip. دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صفات ریخت‌شناختی و عملکرد اسانس در شماری از جمعیت‌های گون? بابون? کبیر Tanacetum parthenium (L) Schultz-bip.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صفات ریخت‌شناختی و عملکرد اسانس در شماری از جمعیت‌های گون? بابون? کبیر Tanacetum parthenium (L) Schultz-bip.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صفات ریخت‌شناختی و عملکرد اسانس در شماری از جمعیت‌های گون? بابون? کبیر Tanacetum parthenium (L) Schultz-bip. :

تعداد صفحات :۱۷

به‌منظور بررسی صفات ریخت‌شناختی (مورفولوژیکی) و عملکرد اسانس، شمار ۶۱ جمعیت گون بابون کبیرTanacetum parthenium (L) Schultz-bip. در شرایط مزرعه در قالب طرح بلوک‏های کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقاتی البرز مؤسس تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور در سال ۱۳۹۲-۱۳۹۱ کشت شدند. صفات قطر طولی و عرضی تاج پوشش، سطح تاج پوشش، ارتفاع و شمار گل در بوته، زمان گلدهی و برداشت، وزن تر و خشک سرشاخه ، درصد و عملکرد اسانس، دمای تجمعی رشد روزانه (GDD) در زمان گلدهی و برداشت اندازه‏گیری شد. نتایج مقایس میانگین صفات نشان داد که جمعیت ۲۶۵۰۰-همدان با وزن تر و خشک سرشاخه به ترتیب ۱۵۵۴۵ و ۶۲۱۸ کیلوگرم در هکتار، بیشترین عملکرد سرشاخه را داشت. تولید اسانس به ترتیب در جمعیت‌های۱۴۳۴۰- همدان با بازد ۰۳/۱ درصد و جمعیت ۲۷۱۵۸- فومن با عملکرد اسانس ۳/۲۲ کیلوگرم در هکتار به دست آمد که نسبت به دیگر جمعیت‌ها برتری داشتند. جمعیت ۲۹۸۱۳- بویراحمد با کمترین دمای تجمعی رشد روزانه GDD (417 درج سلسیوس) و کمترین زمان ظهور گل (۶۵ روز) به‌عنوان جمعیت زودرس شناخته شدند. از نتایج این بررسی نتیجه‌گیری شد که جمعیت‌های زودرس عملکرد سرشاخه و اسانس بیشتری داشتند که از این ویژگی می‌توان در تولید رقم‌های مقاوم به خشکی برای زراعت دیم در مناطق کوه‌پایه‌ای البرز و زاگرس استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.