مقاله تغییرپذیری ترکیب‌های فلاونوئیدی در بافت برگ و میو? در برخی از ژنوتیپ‌های درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تغییرپذیری ترکیب‌های فلاونوئیدی در بافت برگ و میو? در برخی از ژنوتیپ‌های درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرپذیری ترکیب‌های فلاونوئیدی در بافت برگ و میو? در برخی از ژنوتیپ‌های درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرپذیری ترکیب‌های فلاونوئیدی در بافت برگ و میو? در برخی از ژنوتیپ‌های درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرپذیری ترکیب‌های فلاونوئیدی در بافت برگ و میو? در برخی از ژنوتیپ‌های درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران :

تعداد صفحات :۱۶

درخت به از درختان میوه­ای است که خواص دارویی چندی، از جمله محتوای بالای مواد پاداکسنده (آنتی­اکسیدانی) مانند فنل­ها و فلاونوئیدها برای آن بیان‌شده است. بنابراین، با توجه به طیف گسترد اهمیت فلاونوئیدها از نظر فیزیولوژیکی و دارویی، این پژوهش با هدف بررسی محتوای و روند تغییر فلاونوئید کل در بافت برگ و میو ژنوتیپ­های به نیم شمالی کشور و مقایس آن با رقم تجاری به اصفهان انجام شد. به این منظور، ۲۴ ژنوتیپ گردآوری‌شده از این مناطق، شامل ژنوتیپ­های اردبیل ۱ تا اردبیل ۷، به آمرودی، به سیبی و به گیوی کوثر از استان اردبیل، ژنوتیپ­های AS1، ASM1، ASM2، ASM3، ASP1 و ASP2 از استان گیلان، ژنوتیپ­های LA1 و LA3 از استان تهران و ژنوتیپ­های M1، M2، M3، M8 و M9 از استان خراسان ارزیابی شدند. نتایج بیانگر وجود اختلاف معنا­دار در میزان فلاونوئید کل در برگ ­و میو ژنوتیپ­های مختلف بود، به صورتی که ژنوتیپ M3 و LA1 به ترتیب بیشترین و کمترین میزان فلاونوئید کل را در برگ­های خود با ۹/۲۱ و ۱/۳ میلی­گرم کوئرستین بر گرم در مقایسه با رقم شاهد اصفهان با میزان ۴/۱۳ میلی­گرم کوئرستین بر گرم داشتند. همچنین نتایج ارزیابی میوه­ها نشانگر بالاترین میزان فلاونوئید کل به میزان ۲/۶ میلی­گرم کوئرستین بر گرم در رقم شاهد بوده و دیگر رقم‌ها در رد پایین­تری قرار گرفتند. بررسی تأثیر زمان برداشت برگ بر میزان تغییر فلاونوئید کل نشان داد، بالاترین میزان این متابولیت مربوط به آغاز تابستان بوده و در دیگر برداشت­ها میزان فلاونوئید کمتری در برگ‌ها وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.