مقاله تأثیر میو? بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی، وزن برخی اندام‌ها و ویژگی‌های استخوان درشت‌نی در مرغ گوشتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر میو? بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی، وزن برخی اندام‌ها و ویژگی‌های استخوان درشت‌نی در مرغ گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر میو? بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی، وزن برخی اندام‌ها و ویژگی‌های استخوان درشت‌نی در مرغ گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر میو? بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی، وزن برخی اندام‌ها و ویژگی‌های استخوان درشت‌نی در مرغ گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر میو? بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی، وزن برخی اندام‌ها و ویژگی‌های استخوان درشت‌نی در مرغ گوشتی :

تعداد صفحات :۱۷

تأثیر سطوح ۰، ۱۵و ۲۰ درصد میو بلوط به‌عنوان جایگزین ذرت در جیره‌های حاوی متیونین سطح توصیه‌شده توسط NRC (1994) و دو برابر سطح توصیه‌شده توسط NRC (1994) بر عملکرد تولیدی مرغ گوشتی با استفاده از ۵۲۸ قطعه جوج یک‌روز سوی کاب ۵۰۰ در قالب آزمایش فاکتوریل ۳×2 بر پای طرح کامل تصادفی با چهار تکرار و ۲۲ قطعه جوجه در هر تکرار بررسی شد. در هم دوره­های آزمایش، جوجه­های تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی ۱۵ و ۲۰ درصد میو بلوط، افزایش وزن کمتر و ضریب تبدیل غذایی بالاتری در مقایسه با پرندگان دریافت‌کنند جیر بدون میو بلوط داشتند (۰۵/۰>P). افزایش سطح متیونین جیره به میزان دو برابر میزان توصیه‌شده توسط NRC (1994)، مصرف خوراک و افزایش وزن بدن در دور پایانی و کل دور آزمایش را به‌طور معنی­داری کاهش داد (۰۵/۰>P). اثر متقابل معنی­داری بین سطح استفاده از میو بلوط و متیونین جیره در مورد فراسنجه‌های عملکرد مشاهده نشد. استفاده از ۲۰ درصد میو بلوط در جیره بر برخی ویژگی­های استخوان درشت‌نی تأثیر نامطلوب داشت (۰۵/۰>P). به‌طورکلی، جایگزینی ۱۵ و ۲۰ درصد ذرت جیره با میو بلوط باعث کاهش عملکرد جوجه­های گوشتی شد و افزایش سطح متیونین جیره نتوانست از این وضعیت جلوگیری کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.