مقاله اولویت‌بندی مناطق احداث سد زیرزمینی با استفاده از روش میانگین هندسی در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اولویت‌بندی مناطق احداث سد زیرزمینی با استفاده از روش میانگین هندسی در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اولویت‌بندی مناطق احداث سد زیرزمینی با استفاده از روش میانگین هندسی در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اولویت‌بندی مناطق احداث سد زیرزمینی با استفاده از روش میانگین هندسی در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اولویت‌بندی مناطق احداث سد زیرزمینی با استفاده از روش میانگین هندسی در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی :

تعداد صفحات :۱۷

یکی از راه‏های برطرف‌کردن کمبودهای فصلی آب، استفاده از آب‏های زیرزمینی است. از آنجا که انتخاب محل مناسب برای احداث سد زیرزمینی به‌منظور ذخیره‌سازی آب‌ مسئله‌ای مهم و چالش‏برانگیز است، استفاده از روشی با کمترین خطا در مطالع این مناطق ضروری است. هدف این پژوهش انتخاب بهین مکان‏های مناسب برای احداث سد زیرزمینی، در حوض آبخیز همدان‌ـ بهار با استفاده از یک روش جدید در محیط سامان اطلاعات جغرافیایی (GIS)، به‌منظور کاهش خطا بوده است. بر این اساس، ابتدا معیارهای لازم و تأثیرگذار در انتخاب مکان مناسب برای احداث سد زیرزمینی شامل چگالی آبراهه، فاصله از قنات، چشمه و چاه، زمین‏شناسی، شیب، فاصله از گسل، نزدیکی به جاده و روستا و کاربری اراضی شناسایی شد. سپس لایه‏های اطلاعاتی مختلف در محیط GIS و با استفاده از تابع لجستیکی (انتقال به دامن صفر و یک)، وزن‏دار شدند و در نهایت هم نقشه‏های وزن‏دار با استفاده از رابط میانگین هندسی تلفیق شدند تا مدل نشان‌دهند مناطق مناسب برای احداث سد زیرزمینی به‌صورت یک نقشه تولید شود. نتایج مطالعه نشان داد روش به‌کار گرفته‌شده می‏تواند به‌شکل مطلوبی محدود ‌مطالعه‌شده را کوچک کند و حدود ۱۰ درصد از کل آبراهه‏ها را به‌عنوان آبراهه‏های مناسب برای احداث سد زیرزمینی شناسایی و معرفی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.