مقاله کارایی روش‌های تصحیح اثر حاشیه‌ای تابع K رایپلی در تحلیل مکانی درختان کنار (Ziziphus spina-christi) در زاگرس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کارایی روش‌های تصحیح اثر حاشیه‌ای تابع K رایپلی در تحلیل مکانی درختان کنار (Ziziphus spina-christi) در زاگرس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارایی روش‌های تصحیح اثر حاشیه‌ای تابع K رایپلی در تحلیل مکانی درختان کنار (Ziziphus spina-christi) در زاگرس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی روش‌های تصحیح اثر حاشیه‌ای تابع K رایپلی در تحلیل مکانی درختان کنار (Ziziphus spina-christi) در زاگرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارایی روش‌های تصحیح اثر حاشیه‌ای تابع K رایپلی در تحلیل مکانی درختان کنار (Ziziphus spina-christi) در زاگرس :

تعداد صفحات :۱۷

تصحیح اثر حاشیه‌ای در تابع K رایپلی برای دستیابی به نتایج نااریب در تحلیل الگوی مکانی درختان حائز اهمیت است. بررسی قابلیت تابع K رایپلی تصحیح‌شده با سه روش اصلی تصحیح اثر حاشیه‌ای برای قطعه‌ نمونه‌های مربعی (نواری، مارپیچی و وزنی) در شناسایی الگوهای مکانی درخت کنار (Ziziphus spina-christi) در استان فارس هدف این پژوهش بود. یک قطعه ‌نمون واقعی و دو قطعه‌ نمون شبیه‌سازی‌شده ۲۰۰ × 200 متر مربعی با توزیع مکانی متفاوت (کپه‌ای، پراکنده و تصادفی) برای بررسی توان تحلیلی تابع K رایپلی تصحیح‌شده به‌کار رفتند. نتایج نشان داد که محاسبات با تابع K رایپلی تصحیح‌نشده اریب بود و اریبی با افزایش فاصله، افزایش یافت. مقادیر پیش‌فرض در قطعه‌ نمون واقعی (کپه‌ای) و دو قطعه‌ نمون شبیه‌سازی‌شد (تصادفی و پراکنده) درختان کنار از باز شبیه‌سازی خارج شدند و نشان دادند که تصحیح اثر حاشیه‌ای ضروری است. روش نواری نتایج نااریبی در الگوی تصادفی داشت (مجذور میانگین مربعات خطای کمتر از ۲۰)، درحالی که مجذور میانگین مربعات خطای این روش در الگوهای غیرتصادفی زیاد بود (بیشتر از ۱۲۰ در الگوی کپه‌ای و حدود ۸۰ در الگوی پراکنده). روش‌های مارپیچی و وزنی به‌ترتیب در تحلیل توزیع پراکنده و کپه‌ای درختان کنار مؤثر بودند (با حداقل مجذور میانگین مربعات خطا به‌ترتیب کمتر از ۲۰ و کمتر از ۳۵). به‌طور کلی، از این پژوهش نتیجه‌گیری شد که توان تحلیلی تابع K رایپلی تصحیح‌شده با توجه به روش تصحیح مورد استفاده و نوع الگوهای مکانی مورد بررسی تغییر می‌کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.