مقاله تاثیر کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای نان بربری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای نان بربری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای نان بربری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای نان بربری :
تعداد صفحات :۱۷
با هدف بهبود کیفیت نان برـبری، اثر افزودن کنجـاله کنـجد (۵/۱۲-۰ درصـد) و پلیسـاکارید محلـول در آب سویـا (۲-۰ درصد) بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی (رطوبت، پروتئین، چربی، فیبر و خاکستر، حجم مخصوص، سفتی و پیوستگی) و حسی نان به عنوان متغیرهای وابسته با استفاده از روش سطح پاسخ بررسی گردید. نتایج نشان داد افزودن کنجاله کنجد مقادیر خاکستر، پروتئین، چربی، فیبر و رطوبت نان را بطور معنیداری افزایش داد در حالیکه سفتی و پیوستگی بطور معنیداری کاهش یافت. همچنین مشاهده شد که افزودن پلیساکارید محلول در آب سویا میزان رطوبت را افزایش و سفتی و حجم مخصوص نمونهها را بطور معنیداری کاهش داد. همچنین کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا اثر معنیدار مثبتی بر پذیرش کلی نمونهها داشتند. براساس نتایج بهینهسازی و مدل بدستآمده، استفاده از ۴۳/۶ درصد کنجاله کنجد و ۶۲/۰درصد پلیساکارید محلول در آب سویا میتواند نان بربری با بهترین کیفیت و ویژگیهای تغذیهای و حسی را تولید نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.