مقاله تأثیر تعادل آنیون-کاتیون جیره در دوره آغازین بر عملکرد، ریختشناسی روده باریک، سطح الکترولیتهای سرم و کانی شدن استخوان درشتنی جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تعادل آنیون-کاتیون جیره در دوره آغازین بر عملکرد، ریختشناسی روده باریک، سطح الکترولیتهای سرم و کانی شدن استخوان درشتنی جوجههای گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تعادل آنیون-کاتیون جیره در دوره آغازین بر عملکرد، ریختشناسی روده باریک، سطح الکترولیتهای سرم و کانی شدن استخوان درشتنی جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تعادل آنیون-کاتیون جیره در دوره آغازین بر عملکرد، ریختشناسی روده باریک، سطح الکترولیتهای سرم و کانی شدن استخوان درشتنی جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تعادل آنیون-کاتیون جیره در دوره آغازین بر عملکرد، ریختشناسی روده باریک، سطح الکترولیتهای سرم و کانی شدن استخوان درشتنی جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۱۷
این آزمایش بهمنظور تعیین میزان تأثیر سطوح مختلف تعادل آنیون-کاتیون جیره در مرحله آغازین (۱ تا ۱۰ روزگی) بر عملکرد جوجههای گوشتی، میزان کانی شدن استخوان درشتنی، الکترولیتهای سرم، ویژگیهای لاشه و ریختشناسی روده باریک انجام گرفت. در این آزمایش از ۲۸۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کامل تصادفی استفاده شد. گروههای آزمایشی عبارت از پنج سطح مختلف تعادل آنیون-کاتیون جیره (۱۵۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۰۰ و ۳۵۰ میلیاکیوالان در کیلوگرم) در چهار تکرار و هر تکرار شامل چهارده قطعه جوجه بودند. نتایج نشان داد که تغذیه با استفاده از جیره دارای تعادل آنیون-کاتیون ۳۵۰ میلیاکیوالان در کیلوگرم، موجب کاهش وزن زنده و میانگین افزایش وزن در دورههای آغازین و رشد، کاهش مصرف خوراک و افزایش ضریب تبدیل خوراک در دوره آغازین شد. تعادل آنیون-کاتیون جیره بدون تأثیر معنیداری روی الکترولیتهای سرم، وزن نسبی اجزاء لاشه و ریختشناسی روده بود. کاهش سطح آنیون-کاتیون جیره به کمتر از ۳۰۰ میلیاکیوالان در کیلوگرم، بدون تأثیر بر خاکستر استخوان، موجب کاهش معنیدار (۰۵/۰>P) فسفر و کلسیم درشتنی به ترتیب در سنین ۲۱ و ۴۲ روزگی شد. بهطورکلی نتایج بیانگر اهمیت تأمین سطح مناسب تعادل آنیون-کاتیون جیره در مرحله آغازین (۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیاکیوالان در کیلوگرم جیره) برای دستیابی به عملکرد بهینه در جوجههای گوشتی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.