مقاله تأثیر تعادل آنیون-کاتیون جیره در دوره آغازین بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده باریک، سطح الکترولیت‌های سرم و کانی شدن استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تعادل آنیون-کاتیون جیره در دوره آغازین بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده باریک، سطح الکترولیت‌های سرم و کانی شدن استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تعادل آنیون-کاتیون جیره در دوره آغازین بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده باریک، سطح الکترولیت‌های سرم و کانی شدن استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تعادل آنیون-کاتیون جیره در دوره آغازین بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده باریک، سطح الکترولیت‌های سرم و کانی شدن استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تعادل آنیون-کاتیون جیره در دوره آغازین بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده باریک، سطح الکترولیت‌های سرم و کانی شدن استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۷

این آزمایش به‌منظور تعیین میزان تأثیر سطوح مختلف تعادل آنیون-کاتیون جیره در مرحله آغازین (۱ تا ۱۰ روزگی) بر عملکرد جوجه‌های گوشتی، میزان کانی شدن استخوان درشت­نی، الکترولیت‌های سرم، ویژگی‌های لاشه و ریخت‌شناسی روده باریک انجام گرفت. در این آزمایش از ۲۸۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کامل تصادفی استفاده شد. گروه­های آزمایشی عبارت از پنج سطح مختلف تعادل آنیون-کاتیون جیره (۱۵۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۰۰ و ۳۵۰ میلی‌اکی‌والان در کیلوگرم) در چهار تکرار و هر تکرار شامل چهارده قطعه جوجه بودند. نتایج نشان داد که تغذیه با استفاده از جیره‌ دارای تعادل آنیون-کاتیون ۳۵۰ میلی‌اکی‌والان در کیلوگرم، موجب کاهش وزن زنده و میانگین افزایش وزن در دوره­های آغازین و رشد، کاهش مصرف خوراک و افزایش ضریب تبدیل خوراک در دوره آغازین شد. تعادل آنیون-کاتیون جیره بدون تأثیر معنی‌داری روی الکترولیت­های سرم، وزن نسبی اجزاء لاشه و ریخت‌شناسی روده بود. کاهش سطح آنیون-کاتیون جیره به کمتر از ۳۰۰ میلی‌اکی‌والان در کیلوگرم، بدون تأثیر بر خاکستر استخوان، موجب کاهش معنی­دار (۰۵/۰>P) فسفر و کلسیم درشت­نی به ترتیب در سنین ۲۱ و ۴۲ روزگی شد. به‌طورکلی نتایج بیانگر اهمیت تأمین سطح مناسب تعادل آنیون-کاتیون جیره در مرحله آغازین (۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی‌اکی‌والان در کیلوگرم جیره) برای دستیابی به عملکرد بهینه در جوجه­های گوشتی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.