مقاله مطالع? پدیدارشناسان? عشق ازدواجی در دوران آشنایی (تجرب? زیست? کنش‌گران تازه‌‌ازدواج‌کرد? شهر اصفهان از آشنایی تا لحظ? عقد)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالع? پدیدارشناسان? عشق ازدواجی در دوران آشنایی (تجرب? زیست? کنش‌گران تازه‌‌ازدواج‌کرد? شهر اصفهان از آشنایی تا لحظ? عقد) دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالع? پدیدارشناسان? عشق ازدواجی در دوران آشنایی (تجرب? زیست? کنش‌گران تازه‌‌ازدواج‌کرد? شهر اصفهان از آشنایی تا لحظ? عقد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالع? پدیدارشناسان? عشق ازدواجی در دوران آشنایی (تجرب? زیست? کنش‌گران تازه‌‌ازدواج‌کرد? شهر اصفهان از آشنایی تا لحظ? عقد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالع? پدیدارشناسان? عشق ازدواجی در دوران آشنایی (تجرب? زیست? کنش‌گران تازه‌‌ازدواج‌کرد? شهر اصفهان از آشنایی تا لحظ? عقد) :

تعداد صفحات :۳۳

وجود عشق به‌منزل مبنایی برای ازدواج و انتخاب همسر در جامع کنونی ایران اهمیت یافته است. از همین‌رو، این پژوهش با اتخاذ رویکرد کیفی و روش پدیدارشناسی به توصیف چیستی و چگونگی تجربه زیسته عشق ازدواجی در دوران آشنایی تا لحظه عقد از منظر کنش‌گران تازه‌‌ازدواج‌کرده می‌پردازد. جامع مطالعه‌شده شامل شهروندان متأهل شهر اصفهان است که در سال‌های ابتدایی زندگی مشترک‌اند. از طریق نمونه‌گیری هدفمند و با مصاحبه عمیق با ۲۴ نفر، داده‌ها جمع‌آوری و با استفاده از روش تحلیل پدیدارشناسی هشت‌مرحله‌ای، مبتنی بر روش باتلرـ کیسبر، تحلیل شد. تحلیل داده‌ها نشان می‌دهد که تجربه زیست‌شده عشق ازدواجی در دوران آشنایی تا لحظه عقد از طریق نوعی تقابل عقل و احساس در سه مرحل زمانی برساخته می‌شود؛ تقابل میان «رمانتیک‌گرایی پیشین» و «واقعیت‌گرایی پیشین» قبل از مواجهه و میان «به‌ دل ‌نشستن»، «واقعیت‌گرایی پسین» و «رخدادهای جرقه‌ای» بعد از مواجهه با طرف مقابل، که به‌طورکلی با مضمون «سرگردانی میان بیم و امید» مشخص شد. لحظه عقد نیز در عین داشتن چنین تقابلی، به‌عنوان لحظه‌ای محوری در آگاهی کنش‌گران، با در‌بر داشتن مضمون اصلی «دوگانگی لحظ عقد»، از یک‌سو «اوج سرگردانی» را در خود دارد و از سوی دیگر به این سرگردانی خاتمه می‌دهد؛ به این‌ معنا که پس از لحظ عقد، تردید کنش‌گران به صفر می‌رسد و آن‌ها نوعی «تحول احساسی» را تجربه می‌کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.