مقاله بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۶

این آزمایش به‌منظور بررسی تأثیر سین بیوتیک و سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی انجام شد. آزمایش در قالب طرح کامل تصادفی با پنج تیمار، چهار تکرار و ده جوجه در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: ۱)‌ جیره شاهد بدون افزودنی، ۲) جیره شاهد + ۲۰۰ میلی‌گرم در کیلوگرم پادزی (آنتی‌بیوتیک) ویرجینامایسین، ۳) جیره شاهد + ۵۰۰ میلی‌گرم در کیلوگرم سین بیوتیک، ۴و۵) تیمارهای ۴ و ۵ به ترتیب جیره شاهد+ ۲/۰ و ۴/۰ درصد پودر سیر. وزن بدن و مصرف خوراک به‌صورت هفتگی اندازه‌گیری و برای محاسبه فراسنجه‌های عملکرد استفاده شدند. نتایج نشان داد در سن ۴۹-۲۱ روزگی و کل دوره پرورش تیمارهای دریافت‌کننده پادزی و ۲/۰ درصد پودر سیر افزایش وزن روزانه بیشتر و ضریب تبدیل غذایی بهتری داشتند (۰۵/0P

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.