مقاله تأثیر عمل‌آوری‌های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانه کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر عمل‌آوری‌های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانه کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر عمل‌آوری‌های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانه کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عمل‌آوری‌های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانه کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر عمل‌آوری‌های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانه کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE :

تعداد صفحات :۱۶

هدف از این پژوهش بررسی تأثیر عمل‌آوری‌های فیزیکی و شیمیایی بر حلالیت بخش‌های مختلف پروتئین خام دو رقم دانه کلزا (اکاپی، مودنا) و دانه گلرنگ (۶۲، زرفان) با استفاده از سامانه کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS) و بر زیر واحد‌های پروتئینی آن‌ها با استفاده از الکتروفورز ژل پلی اکریلامید (SDS-PAGE) بود. از فرمالدهید به‌عنوان عمل‌آوری شیمیایی و از برشته کردن و اتوکلاو کردن به‌عنوان عمل‌آوری‌های فیزیکی استفاده شد. برای تعیین حلالیت پروتئین تیمارهای مختلف، بخش‌های مختلف (A، B1، B2، B3، C و NDIP) به روش آزمایشگاهی تعیین شد. نتایج نشان داد که رقم‌های دانه کلزا و گلرنگ ازنظر ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام، عصاره اتری، دیواره یاخته‌ای و دیواره یاخته‌ای بدون همی‌سلولز با یکدیگر تفاوت معنی‌داری داشتند (۰۰۱/۰>p). عمل­آوری­ها باعث کاهش بخش پروتئین محلول (A+B1) و افزایش بخش B2 و B3 شد که اثر عمل­آوری با فرمالدهید نسبت به دو تیمار دیگر چشمگیرتر بود. نقشه الکتروفورزی زیر واحد‌های پروتئینی رقم‌ها نشان داد که در هر دو دانه، برشته کردن تأثیری بر باندهای پروتئینی نداشت، اما اتوکلاو کردن باعث ناپدید شدن شماری از باندها و عمل­آوری با فرمالدهید در رقم‌های کلزا برخلاف گلرنگ باعث ناپدید شدن همه باندهای با وزن مولکولی بالاتر از ۴/۱۴ کیلودالتون شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.