مقاله تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.) :
تعداد صفحات : -۸
اسانسهای گیاهی در طیف وسیعی از محصولات دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرند. به منظور بررسی تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر زمان خشککردن، درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی بابونه کبیر، آزمایشی بهصورت طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار اجرا شد. سه توان مختلف مایکروویو شامل ۳۶۰،۵۴۰ و۷۲۰ وات و سه دمای مختلف آون شامل ۴۰،۵۰ و ۶۰ درجه سلسیوس و دو روش طبیعی (سایه و آفتاب) مورد بررسی و مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان دهنده تأثیر معنیدارروشهای مختلف خشککردن بر میزان و درصد ترکیبات اسانسنمونهها بود. بالاترین درصد اسانس به ترتیب در روش سایه (۷۶/۰ درصد) و دمای ۴۰ درجه سلسیوس آون (۷۴/۰ درصد) به دست آمد و کمترین میزان (۳۲/۰ درصد) مربوط به روش مایکروویو توان ۷۲۰ وات بود. در میان ۲۷ ترکیب شناسایی شده اسانس بابونه کبیر، کامفن، کامفور، بورنیل استات، جرماکرین دی و سایکلوپنتادین اجزای اصلی بودند. بیشترین میزان کامفن در دمای ۵۰ درجه سلسیوس آون به دست آمد این در حالی است که استفاده از توانهای مختلف مایکروویو کاهش شدید این ترکیب را در پی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.