مقاله ارزیابی تغذیه ذرت آسیاب ریز در برابر ورقه شده با بخار بر میزان تولید و ترکیب شیر و برخی فراسنجه‌های خونی در گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تغذیه ذرت آسیاب ریز در برابر ورقه شده با بخار بر میزان تولید و ترکیب شیر و برخی فراسنجه‌های خونی در گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغذیه ذرت آسیاب ریز در برابر ورقه شده با بخار بر میزان تولید و ترکیب شیر و برخی فراسنجه‌های خونی در گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغذیه ذرت آسیاب ریز در برابر ورقه شده با بخار بر میزان تولید و ترکیب شیر و برخی فراسنجه‌های خونی در گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغذیه ذرت آسیاب ریز در برابر ورقه شده با بخار بر میزان تولید و ترکیب شیر و برخی فراسنجه‌های خونی در گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی :

تعداد صفحات :۱۷

به‌منظور بررسی تأثیر آسیاب ریز ذرت در مقایسه با ورقه کردن با بخار بر میزان عملکرد و برخی متابولیت‌های خونی شمار ۱۳۰ رأس گاو شیری هلشتاین زایش اول و چند بار زایش کرده (میانگین روزهای شیردهی ۳۴ و تولید شیر ۵۲ لیتر) در قالب طرح چرخشی به تیمارهای آزمایشی اختصاص یافتند. طول هر دوره آزمایشی ۲۲ روز در نظر گرفته شد (۱۷روز برای عادت­پذیری و ۵ روز نمونه‌گیری). نتایج این پژوهش نشان داد، ماده خشک مصرفی (۵۳/۰=P) و تولید شیر خام (۷۸/۰=P) دام‌های مصرف‌کننده ذرت آسیاب شده و ذرت ورقه شده با بخار تفاوت معنی‌داری نداشت. شیر تصحیح‌شده برای ۴ درصد چربی در تیمار ذرت آسیاب شده تمایل به افزایش (۰۷/۰=P) و همچنین شیر تصحیح‌شده برای انرژی در این تیمار افزایش یافت (۰۲/۰=P). تغذیه ذرت آسیاب شده، افزایش چربی شیر (۰۱/۰>P) و ذرت ورقه شده با بخار، افزایش پروتئین شیر را در پی داشت (۰۱/۰>P). هرچند ورقه کردن با بخار در مقایسه با آسیاب ریز سبب افزایش غلظت گلوکز خون شد (۰۴/۰=P) اما دیگر متابولیت‌های خونی تفاوت معنی‌داری بین تیمارهای آزمایشی نداشتند (۰۵/۰<P). غلظت هورمون انسولین و آنزیم‌های کبدی در خون تفاوت معنی‌داری در بین دو تیمار نداشتند. بر پایه نتایج به‌دست‌آمده و با توجه به هزینه بالاتر ورقه کردن با بخار، این روش فرآوری در اوایل شیردهی قابل توصیه نخواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.