مقاله تأثیر افزودن زئولیت پوشش دادهشده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد، جمعیت میکروبی آخرین بخش روده کوچک و ویژگیهای ریختشناختی روده جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر افزودن زئولیت پوشش دادهشده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد، جمعیت میکروبی آخرین بخش روده کوچک و ویژگیهای ریختشناختی روده جوجههای گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر افزودن زئولیت پوشش دادهشده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد، جمعیت میکروبی آخرین بخش روده کوچک و ویژگیهای ریختشناختی روده جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر افزودن زئولیت پوشش دادهشده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد، جمعیت میکروبی آخرین بخش روده کوچک و ویژگیهای ریختشناختی روده جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر افزودن زئولیت پوشش دادهشده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد، جمعیت میکروبی آخرین بخش روده کوچک و ویژگیهای ریختشناختی روده جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۱۷
این آزمایش بهمنظور ارزیابی تأثیر افزودن زئولیت پوشش دادهشده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد، ریختشناختی روده و جمعیت میکروبی آخرین بخش روده کوچک (ایلئوم) در قالب طرح کامل تصادفی با استفاده از ۳۷۵ قطعه جوجه گوشتی یکروزه در پنج تیمار و پنج تکرار انجام شد. تیمارها شامل ۱) جیره پایه، ۲) جیره پایه مکملشده با ۱ درصد زئولیت و ۳، ۴ و ۵) شامل جیره پایه مکملشده با ۱ درصد زئولیت پوشش دادهشده با سه سطح مختلف از نانو ذرات نقره (۲۵/۰، ۵/۰ و ۷۵/۰ درصد) بودند. نتایج نشان داد، استفاده از نانو ذرات نقره در همه سطوح و تیمار مکملشده با ۱ درصد زئولیت سبب بهبود ضریب تبدیل غذایی نسبت به جیره پایه در دوره پایانی شد (۰۵/۰>P). جیرههای حاوی نانو ذرات نقره در سطح ۵/۰ و ۷۵/۰ درصد نسبت به جیره پایه سبب افزایش معنیدار ارتفاع پرز و نسبت ارتفاع پرز به عمق کریپت شدند (۰۵/۰>P). استفاده از تیمارهای نانو نقره سبب کاهش عمق کریپت نسبت به جیره پایه شد (۰۵/۰>P). همچنین استفاده از زئولیت پوشش دادهشده با نانو ذرات نقره در سطح ۵/۰ و ۷۵/۰ درصد باعث کاهش معنیدار باکتریهای کلیفرم نسبت به جیره پایه و جیره پایه مکملشده با ۱درصد زئولیت در ۲۱ روزگی شد (۰۵/۰>P). نتایج آزمایشها نشان داد، زئولیت پوشش دادهشده با نانو ذرات نقره ضمن بهبود ضریب تبدیل غذایی و ویژگیهای روده، سبب کاهش باکتریهای کلیفرم جوجههای گوشتی شده و میتواند بهعنوان محرک رشد و سلامت مورد توجه قرار بگیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.