مقاله بازنمایی هویت مکانی روستاهای حومهای در طرحهای توسعه روستایی (مطالعه موردی: روستای دره مرادبیگ شهرستان همدان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بازنمایی هویت مکانی روستاهای حومهای در طرحهای توسعه روستایی (مطالعه موردی: روستای دره مرادبیگ شهرستان همدان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بازنمایی هویت مکانی روستاهای حومهای در طرحهای توسعه روستایی (مطالعه موردی: روستای دره مرادبیگ شهرستان همدان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازنمایی هویت مکانی روستاهای حومهای در طرحهای توسعه روستایی (مطالعه موردی: روستای دره مرادبیگ شهرستان همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بازنمایی هویت مکانی روستاهای حومهای در طرحهای توسعه روستایی (مطالعه موردی: روستای دره مرادبیگ شهرستان همدان) :
تعداد صفحات :۲۴
بررسی هویت از زبان ساکنان محلی به مبنای نظری بازنمایی اجتماعی مربوط است. در این ارتباط باید به گفتمانهای محلی اشاره کرد. روستای حومهای دره مرادبیگ در فاصله سه کیلومتری از مرکز شهر همدان بر اثر جریانهای شهرگریزی و تکامل روستا با استفاده از امکانات شهری تغییر هویت داده است. دره مرادبیگ از قدیم برای مردم همدان مکانی تفریحی با هویت ویلانشینی و گذراندن اوقات فراغت بوده است. با توجه به طرح توسعه روستاها، هویت مکانی روستای دره مرادبیگ تحت تأثیر تحولات اخیر چگونه باید باشد؟ با تغییرات صورتگرفته هویت مکان برای افراد با سنین مختلف چگونه است؟ از نظر هانری لوفور، فضا عاملی سیاسی و اجتماعی است که هویت مکان آن بر اساس عوامل درونی و بیرونی است. هالفکری بر اساس این مدل، هویت روستاها را برآمده از موقعیتهای روستا، بازنمودهای رسمی و زندگی روزمره روستاییان میداند. نتایج تحقیق نشان میدهد برای پاسخگویی به نیاز ساکنان با سنین مختلف و به منظور هویتبخشی در الگوی مسکن ویلایی و روستایی باید توسعه عمرانی و امکانات شهری در روستا لحاظ شود. همچنین فضاهای جمعی مرکز محله، قابلیتهای طبیعی، فرهنگی و اکولوژیکی رودخانه آلوسجرد و سرمایه اجتماعی باید با سازماندهی و دستیابی به بافت ترکیبی افزایش یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.