مقاله تاثیر سرمایه اجتماعی برتصمیم به شروع کسب وکارهای مخاطره آمیز جدید با نقش میانجی سوگیری شناختی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سرمایه اجتماعی برتصمیم به شروع کسب وکارهای مخاطره آمیز جدید با نقش میانجی سوگیری شناختی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران) دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سرمایه اجتماعی برتصمیم به شروع کسب وکارهای مخاطره آمیز جدید با نقش میانجی سوگیری شناختی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سرمایه اجتماعی برتصمیم به شروع کسب وکارهای مخاطره آمیز جدید با نقش میانجی سوگیری شناختی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سرمایه اجتماعی برتصمیم به شروع کسب وکارهای مخاطره آمیز جدید با نقش میانجی سوگیری شناختی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران) :
تعداد صفحات :۳۸
با توجه به تأکید متون نظری کارآفرینی بر سرمایه اجتماعی و سوگیری شناختی بهطور مجزا، این پژوهش به دنبال ترکیب دو جریان پژوهشی با دور رویکرد است که شامل رویکرد جامعهشناختی، که صرفاً بر نقش سرمایه اجتماعی بر تصمیم به شروع کسبوکارهای مخاطرهآمیز جدید تأکید میکند، و رویکرد شناختی، که صرفاً به تبیین نقش سوگیری شناختی در این زمینه میپردازد. بنابراین، هدف این پژوهش پرکردن شکاف مربوط به نقش سرمایه اجتماعی بر سوگیری شناختی و بالطبع تصمیم به شروع کسبوکارهای مخاطرهآمیز جدید، با بهکارگیری نظریه شناخت اجتماعی است. دادههای این تحقیق از نمونهای ۲۰۳ نفری از دانشجویان دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران که به شیوه تصادفی طبقهای انتخاب شدند، گردآوری شده و با روش مدلسازی معادلات ساختاری با نرمافزار لیزرل آزمون شد. روابط میانجی مدل نیز با روش بوتاسترپ بررسی شد. ابزار اصلی گردآوری دادههای تحقیق پرسشنامه است. برای بررسی روایی ابزار پژوهش روایی محتوا و روایی سازه، و برای بررسی پایایی آن ضریب آلفای کرونباخ بهکار گرفته شد. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی، و از نظر روش گردآوری دادهها کمی و توصیفی- همبستگی است. یافتههای پژوهش نشان داد سرمایه اجتماعی (حفرههای ساختاری، اعتماد، روابط قوی، و زبان و کدهای مشترک) بر تصمیم دانشجویان به شروع کسبوکارهای مخاطرهآمیز جدید تأثیر مستقیم و مثبتی میگذارد. همچنین، سرمایه اجتماعی از طریق متغیر میانجی سوگیری شناختی بهطور غیرمستقیم بر تصمیم به شروع کسبوکارهای مخاطرهآمیز جدید تأثیر میگذارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.