مقاله اثر کاربرد کود دامی، ورمی کمپوست، نیتروکسین و بیوسوپرفسفات بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی بادرشبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کاربرد کود دامی، ورمی کمپوست، نیتروکسین و بیوسوپرفسفات بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی بادرشبی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کاربرد کود دامی، ورمی کمپوست، نیتروکسین و بیوسوپرفسفات بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی بادرشبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد کود دامی، ورمی کمپوست، نیتروکسین و بیوسوپرفسفات بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی بادرشبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کاربرد کود دامی، ورمی کمپوست، نیتروکسین و بیوسوپرفسفات بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی بادرشبی :
تعداد صفحات :۲۷
به منظور بررسی اثر کودهای آلی و زیستی بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)، آزمایشی به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با هشت تیمار و سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی شرکت کشاورزی ران در شهرستان فیروزکوه در سال زراعی ۱۳۹۴ انجام گرفت. تیمارها شامل ۲۰ تن کود دامی در هکتار، ۱۰ تن ورمی کمپوست در هکتار، کود زیستی (نیتروکسین + بیوسوپرفسفات)، ۱۰ تن کود دامی همراه با ۵ تن ورمی کمپوست در هکتار، ۲۰ تن کود دامی در هکتار همراه با کود زیستی، ۱۰ تن ورمی کمپوست در هکتار همراه با کود زیستی، ۱۰ تن کود دامی و ۵ تن ورمی کمپوست در هکتار همراه با کود زیستی و شاهد کود شیمیایی (NPK به میزان ۸۰، ۷۰ و ۸۰ کیلوگرم در هکتار) بودند. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که بیشترین میزان اسانس (۰/۵۴ درصد) و درصد ژرانیول (۷/۹۵ درصد) و لینالول (۰/۵۱۹ درصد) در اسانس در تیمار مصرف ۱۰ تن ورمی کمپوست در هکتار و بیشترین درصد ژرانیال (۳۳/۲۴ درصد)، نرال (۲۴/۳۸ درصد) و نریل استات (۲/۵۶ درصد) در اسانس در تیمار مصرف تلفیقی ۱۰ تن ورمی کمپوست در هکتار و کود زیستی حاصل گردید. همچنین بیشترین درصد ژرانیل استات در اسانس (۳۰/۹۴ درصد) در تیمار کود شیمیایی (شاهد) بدست آمد. در مجموع، مصرف کودهای آلی و زیستی موجب بهبود کمیت و کیفیت اسانس بادرشبی در یک نظام کشاورزی پایدار شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.