مقاله تاثر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند :

تعداد صفحات :۲۶

در این تحقیق تاثیر دوسطح اندازه ذرات جو سیلو شده و دو سطح الیاف غیر علوفه­ای بر مصرف و قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه­های شکمبه­ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند بررسی شد. گیاه کامل جو در ۲۸ درصد ماده خشک، با دو اندازه نظری درشت و ریز ۱۶ و هشت میلی­متر خرد و به صورت درشت و ریز سیلو شدند. از چهار راس گوسفند نر با میانگین وزن ۷±46 کیلوگرم استفاده شد. جیره­های آزمایشی عبارت بودند از: ۱) جیره حاوی جو سیلو شده درشت و فاقد تفاله چغندرقند، ۲) جیره حاوی جو سیلو شده درشت و ۲۰درصد تفاله چغندرقند، ۳) جیره حاوی جو سیلو شده ریز و فاقد تفاله چغندرقند، ۴) جیره حاوی جو سیلو شده ریز و ۲۰ درصد تفاله چغندرقند. مصرف الیاف نامحلول در شوینده­ی خنثی در جیره­های دارای ۲۰ درصد تفاله چغندر قند بیشتر بود (۰۵/۰>­P). اثرات متقابل اندازه ذرات جو سیلو شده و سطح تفاله چغندرقند بر قابلیت هضم ماده خشک، پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده­ی خنثی معنی­دار بود و بیشترین قابلیت هضم­ها در جیره حاوی جو سیلو شده ریز و ۲۰ درصد تفاله چغندر قند بود. دو و چهار ساعت بعد از مصرف خوراک، pH مایع شکمبه در جیره­ جو سیلو شده ریز و ۲۰ درصد تفاله چغندرقند از دیگر جیره­ها کم­تر بود (۰۵/۰>­P). بر اساس نتایج حاصل، در جیره­های با کنسانتره زیاد و الیاف موثر فیزیکی کم، جایگزینی الیاف غیر علوفه­ای تفاله چغندرقند به جای دانه جو می­تواند سبب افزایش مصرف الیاف نامحلول در شوینده­ی خنثی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.