مقاله تاثر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیر علوفهای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیر علوفهای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیر علوفهای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیر علوفهای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیر علوفهای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند :
تعداد صفحات :۲۶
در این تحقیق تاثیر دوسطح اندازه ذرات جو سیلو شده و دو سطح الیاف غیر علوفهای بر مصرف و قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند بررسی شد. گیاه کامل جو در ۲۸ درصد ماده خشک، با دو اندازه نظری درشت و ریز ۱۶ و هشت میلیمتر خرد و به صورت درشت و ریز سیلو شدند. از چهار راس گوسفند نر با میانگین وزن ۷±46 کیلوگرم استفاده شد. جیرههای آزمایشی عبارت بودند از: ۱) جیره حاوی جو سیلو شده درشت و فاقد تفاله چغندرقند، ۲) جیره حاوی جو سیلو شده درشت و ۲۰درصد تفاله چغندرقند، ۳) جیره حاوی جو سیلو شده ریز و فاقد تفاله چغندرقند، ۴) جیره حاوی جو سیلو شده ریز و ۲۰ درصد تفاله چغندرقند. مصرف الیاف نامحلول در شویندهی خنثی در جیرههای دارای ۲۰ درصد تفاله چغندر قند بیشتر بود (۰۵/۰>P). اثرات متقابل اندازه ذرات جو سیلو شده و سطح تفاله چغندرقند بر قابلیت هضم ماده خشک، پروتئین خام و الیاف نامحلول در شویندهی خنثی معنیدار بود و بیشترین قابلیت هضمها در جیره حاوی جو سیلو شده ریز و ۲۰ درصد تفاله چغندر قند بود. دو و چهار ساعت بعد از مصرف خوراک، pH مایع شکمبه در جیره جو سیلو شده ریز و ۲۰ درصد تفاله چغندرقند از دیگر جیرهها کمتر بود (۰۵/۰>P). بر اساس نتایج حاصل، در جیرههای با کنسانتره زیاد و الیاف موثر فیزیکی کم، جایگزینی الیاف غیر علوفهای تفاله چغندرقند به جای دانه جو میتواند سبب افزایش مصرف الیاف نامحلول در شویندهی خنثی شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.