مقاله پهنه‌بندی تخریب اراضی محدوده شهر کرمان بر اثر توسعه شهری – صنعتی (بیابان‌زایی تکنوژنیکی) با به‌کارگیری GIS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پهنه‌بندی تخریب اراضی محدوده شهر کرمان بر اثر توسعه شهری – صنعتی (بیابان‌زایی تکنوژنیکی) با به‌کارگیری GIS دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه‌بندی تخریب اراضی محدوده شهر کرمان بر اثر توسعه شهری – صنعتی (بیابان‌زایی تکنوژنیکی) با به‌کارگیری GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه‌بندی تخریب اراضی محدوده شهر کرمان بر اثر توسعه شهری – صنعتی (بیابان‌زایی تکنوژنیکی) با به‌کارگیری GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه‌بندی تخریب اراضی محدوده شهر کرمان بر اثر توسعه شهری – صنعتی (بیابان‌زایی تکنوژنیکی) با به‌کارگیری GIS :

تعداد صفحات :۲۹

در دهه‌های اخیر حاکم‌شدن اقلیم خشک بر کشور ایران، موجب گسترش بیابانی‌شدن اراضی اطراف شهرها شده است. محدوده‌ای که برای این پژوهش انتخاب شده، اراضی اطراف شهر کرمان است. به‌منظور بررسی میزان بیابان‌زایی اطراف این شهر پس از ­تصحیح هندسی و رادیومتریک تصویر سنجنده ETM+2009 ماهواره لندست و عکس‌های هوایی با مقیاس ۱:۵۰۰۰ منطقه، نقشه‌های کاربری اراضی و پوشش گیاهی منطقه تهیه شد، و سپس، برای برآورد تعیین شدت بیابان‌زایی اراضی محدوده شهر کرمان، شاخص‌های مربوط به معیار توسعه شهری و صنعتی براساس مدل IMDPA، شامل تراکم راه‌ها و معادن، میزان تراکم فضای سبز، تبدیل اراضی مرتعی، و جنگلی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به‌کار گرفته است. سپس، پارامترهای یادشده براساس میزان تأثیر آن‌ها در تخریب و بیابانی‌شدن اراضی منطقه امتیازدهی شد. در نهایت، در محیط نرم‌افزار GIS با به‌کارگیری توابع تحلیلی مورد نیاز براساس مدل IMDPA، اراضی منطقه از نظر شاخص بیابانی‌شدن پهنه‌بندی شد. نتایج نشان می‌دهد اراضی محدوده شهر کرمان در اثر بیابان‌زایی تکنوژنیکی به سه بخش بحرانی، متوسط و کم قابل طبقه‌بندی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.