مقاله تأثیر تغیرات دمای پخت ، زمان پخت و pH بر روی مقاومت سایشی پوشش تهیه شده با گلیسیدوکسی پروپیل تری اتوکسی سیلان (GPTS) و زیرکونیوم نرمال پروکساید (Zrp) بر روی پلی کربنات با طراحی آزمایش به روش full factorial دو سطحی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تغیرات دمای پخت ، زمان پخت و pH بر روی مقاومت سایشی پوشش تهیه شده با گلیسیدوکسی پروپیل تری اتوکسی سیلان (GPTS) و زیرکونیوم نرمال پروکساید (Zrp) بر روی پلی کربنات با طراحی آزمایش به روش full factorial دو سطحی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تغیرات دمای پخت ، زمان پخت و pH بر روی مقاومت سایشی پوشش تهیه شده با گلیسیدوکسی پروپیل تری اتوکسی سیلان (GPTS) و زیرکونیوم نرمال پروکساید (Zrp) بر روی پلی کربنات با طراحی آزمایش به روش full factorial دو سطحی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تغیرات دمای پخت ، زمان پخت و pH بر روی مقاومت سایشی پوشش تهیه شده با گلیسیدوکسی پروپیل تری اتوکسی سیلان (GPTS) و زیرکونیوم نرمال پروکساید (Zrp) بر روی پلی کربنات با طراحی آزمایش به روش full factorial دو سطحی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تغیرات دمای پخت ، زمان پخت و pH بر روی مقاومت سایشی پوشش تهیه شده با گلیسیدوکسی پروپیل تری اتوکسی سیلان (GPTS) و زیرکونیوم نرمال پروکساید (Zrp) بر روی پلی کربنات با طراحی آزمایش به روش full factorial دو سطحی :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
پلی کربنات به دلیل ویژگیهای خوبی که در مقایسه با شیشه دارد (شفافیت، انعطاف پذیری، ایمنی، سرعت شکل پذیری، مقاومت بیشتر در برابر شکست و نیز وزن کمتر نسبت به شیشه)، کاربردهای
زیادی پیدا کرده است و در موارد زیادی جایگزین مناسبی برای شیشه شده است . اما، مقاومت آن در برابر سایش پائین است. برای برطرف کردن این نقص، استفاده از پوششهای مقاوم در برابر سایش استفاده می شود. در این تحقیق با طراحی آزمایش به رو ش full factorial دو سطحی تأثیر تغییرات دمای پخت، زمان پخت و pH بر روی سختی (microhardness) پوشش تهیه شده با گلیسیدوکسی پروپیل تری اتوکسی سیلان (GPTS) و زیرکونیوم نرمال پروپوکساید (Zrp) بر روی پلی کربنات بررسی شد و نتایج زیر حاصل شد: اولاُ اثر هر سه فاکتور تحت بررسی (دمای پخت، زمان پخت و pH) بر روی سختی مهم است. ثانیا سه فاکتور مذکور با هم برهمکنش دارند و اثر برهمکنشهای آنها بر روی سختی مهم (significant) است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.