مقاله تأثیر قارچ‌ریشه آربسکولار بر برخی شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی در انگور رقم پرلت در شرایط دمای بالا


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر قارچ‌ریشه آربسکولار بر برخی شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی در انگور رقم پرلت در شرایط دمای بالا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر قارچ‌ریشه آربسکولار بر برخی شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی در انگور رقم پرلت در شرایط دمای بالا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر قارچ‌ریشه آربسکولار بر برخی شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی در انگور رقم پرلت در شرایط دمای بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر قارچ‌ریشه آربسکولار بر برخی شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی در انگور رقم پرلت در شرایط دمای بالا :

تعداد صفحات :۱۲

دمای بالا از جمله عامل‌های محیطی محدودکنند رشد گیاه در بسیاری از مناطق است. بنابراین با روند رو به افزایش پدید گرم شدن کر زمین در سال‌های اخیر، بررسی تأثیر دمای بالا در رقم‌ها و گونه‌های مختلف و ارائ راهکارهایی در جهت بهبود تحمل گیاهان اهمیت زیادی دارد. در این پژوهش تأثیر قارچ‌ریشه (میکوریزا) آربسکولار بر برخی صفات فیزیولوژیکی و ریخت‌شناختی (مورفولوژیکی) یا شاخص‌های رشدی در انگور رقم پرلت در سه سطح دمایی شامل ۲۵، ۴۰ و ۴۵ درج سلسیوس، بررسی شد. آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با چهار تکرار انجام گرفت. بر پای نتایج به‌دست‌آمده کارایی فتوشیمیایی نظام نوری ۲ (فتوسیستمII ) در گیاهان بدون مایه‌کوبی با قارچ در دمای ۴۵ درج سلسیوس به میزان زیادی کاهش یافت. شاخص سبزینگی نیز در دمای ۴۰ و ۴۵ درج سلسیوس در حالت مایه‌کوبی نکردن با قارچ کاهش یافت، درحالی‌که این کاهش در گیاهان مایه‌کوبی‌شده با قارچ کمتر بود. درصد کلنیزاسیون ریشه با قرار گرفتن گیاهان در معرض دمای ۴۵ درجه به‌طور معنی‌داری کاهش یافت. به‌طورکلی تلقیح گیاهان با قارچ‌ریشه آربسکولار تا حدی باعث بهبود تحمل به شرایط تنش دمایی در انگور رقم پرلت شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.