مقاله تحلیل همدید-ترمودینامیک مخاطر? سیلاب‌های لحظه‌ای ناشی از بارش‌های رگباری مناطق کوهستانی (حوض? قره‌سو)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل همدید-ترمودینامیک مخاطر? سیلاب‌های لحظه‌ای ناشی از بارش‌های رگباری مناطق کوهستانی (حوض? قره‌سو) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل همدید-ترمودینامیک مخاطر? سیلاب‌های لحظه‌ای ناشی از بارش‌های رگباری مناطق کوهستانی (حوض? قره‌سو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل همدید-ترمودینامیک مخاطر? سیلاب‌های لحظه‌ای ناشی از بارش‌های رگباری مناطق کوهستانی (حوض? قره‌سو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل همدید-ترمودینامیک مخاطر? سیلاب‌های لحظه‌ای ناشی از بارش‌های رگباری مناطق کوهستانی (حوض? قره‌سو) :

تعداد صفحات :۲۴

حوض قره‌‌سو یکی از زیر‌حوضه‌های رودخان کرخه است که در استان کرمانشاه در غرب ایران قرار دارد. به‌رغم سیل‌خیز نبودن حوضه از لحاظ فیزیوگرافی، سیلاب‌های شدیدی در این حوضه رخ داده است. مهم‌ترین هدف این پژوهش، دستیابی به دیدی کلی از شرایط همدید ـ ترمودینامیک مؤثر بر بارش‌های موجد دبی‌های حدی است. بر این اساس از دو پایگاه داده شامل: الف) داده­های دبی و بارش روزان انداره‌گیری‌شده در سطح حوضه با پوشش زمانی ۱۳۸۹-۱۳۵۱، و ب) دمای هوا، فشار هوا، ارتفاع ژئوپتانسیل، سرعت باد مداری و باد نصف‌النهاری، نم ویژه و نم نسبی ترازهای ۱۰۰۰،۸۵۰ ، ۷۰۰، ۵۰۰ ،۶۰۰ ، ۴۰۰ ، ۳۰۰ ، ۲۵۰ ، ۱۵۰ و ۱۰۰ هکتوپاسکال نگاشته‌شده در مرکز NCEP/NCAR به‌صورت پایش‌های شش‌ساعته استفاده شد. در ادامه، با کاربرد روش توزیع احتمالاتی حد نهایی تیپ یک با دور بازگشت ده‌هزار سال آستانه دبی ۰۲/۲۴۷ متر مکعب بر ثانیه در روز به‌عنوان معیار تشخیص دبی‌های استثنایی شناسایی شد که در نهایت پنج سیلاب برای تبیین استخراج شد که از میان آنها به تحلیل یک نمونه پرداخته شد. نتایج نشان داد که در طی این روزهای بارشی، سامانه‌های بندالی همچون سامان رکس، اُمگا، کم‌ارتفاع بریده و پشت پرفشار در ترازهای میانی جو بر منطق خاورمیانه ـ مدیترانه حاکم‌اند که این الگوها خود گویای برهم ‌خوردن حالت بهنجار جو هستند. همچنین بررسی شاخص‌ها و نمودارهای ترمودینامیک حاکی از نبود هم‌نهشت بیشین شاخص‌ها و بیشین ناپایداری‌های شرطی با بیشین بارش‌هاست. بنابراین آگاهی از شرایط همدیدی سامانه‌هایی که به سیلاب منجر می‌شوند می‌تواند در اخطار سیل قبل از وقوع بحران حائز اهمیت باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.