مقاله بررسی پایداری کناری و فرسایش پنجهای ناشی از جریان سطحی با استفاده از مدل BSTEM (مطالع? موردی: رودخان? بشار)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی پایداری کناری و فرسایش پنجهای ناشی از جریان سطحی با استفاده از مدل BSTEM (مطالع? موردی: رودخان? بشار) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پایداری کناری و فرسایش پنجهای ناشی از جریان سطحی با استفاده از مدل BSTEM (مطالع? موردی: رودخان? بشار) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایداری کناری و فرسایش پنجهای ناشی از جریان سطحی با استفاده از مدل BSTEM (مطالع? موردی: رودخان? بشار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی پایداری کناری و فرسایش پنجهای ناشی از جریان سطحی با استفاده از مدل BSTEM (مطالع? موردی: رودخان? بشار) :
تعداد صفحات :۲۴
یک نیاز حیاتی برای مدیریت رودخانه، درک و پیشبینی فرسایش کنارهای است. بیشتر مدلهای موجود؛ فرسایش کنارهای را بهطور صریح بررسی نمیکنند. مدل BSTEM از پرکاربردترین مدلهای استفادهشده در بسیاری از پروژههای مهندسی رودخانه در دنیاست. دادههای مورد نیاز برای این مدل مختص به نیروهای کمی محرک و مقاومکنند کنار رودخانه است که فرایندهای هیدرولیک و ژئوتکنیک را که روی بانک وارد میشود کنترل میکنند. دادههای مورد نیاز شامل دادههای ژئومتری، هیدرولیکی و ژئوتکنیکی است. این دادهها با نمونهبرداری، اندازهگیری میدانی و بررسی آزمایشگاهی بهدست آمدند. نتایج مدلسازی در مقاطع بررسیشده نشان داد که در مقایس بین مقاطع دارای پوشش و فاقد پوشش تفاوت شایان توجهی از نظر پایداری مشاهده شده است. میزان ضریب ایمنی در مقاطع فاقد پوشش کمتر از ۱ بوده است که بیانگر ناپایداری کنار رودخانه در این مقاطع است. در میان مقاطع دارای پوشش تنها مقطع ۳ در رگبار ۴ ضریب ایمنی کمتر از ۱ داشته است که از لحاظ میزان پایداری، ناپایدار بوده است. مقایس مقاطع بررسیشده از نظر فاکتور ایمنی نشان دادهاند که ناپایدارترین بازهها بهترتیب مقاطع ۵، ۶، ۸، ۷، ۳، ۱، ۴ و ۲ بوده است. در مقایس رگبارهای مختلف نیز بهترتیب رگبارهای ۴، ۲، ۱ و ۳ بیشترین تأثیر را روی ناپایداری مقاطع نشان دادهاند. نتایج آنالیز حساسیت مدل نسبت به پارامترهای ورودی نشان داد که فاکتور ایمنی بیشترین میزان حساسیت را نسبت به ارتفاع جریان، تراز آب و چسبندگی بین ذرات بهترتیب با ضریب تغییرات ۵۵، ۱۷ و ۱۰ درصد داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.