مقاله برآورد رابطه بزرگای زمین‌لرزه با استفاده از مدت دوام امواج کدا در پهنه زاگرس و جنوب‌غربی ایران مرکزی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برآورد رابطه بزرگای زمین‌لرزه با استفاده از مدت دوام امواج کدا در پهنه زاگرس و جنوب‌غربی ایران مرکزی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد رابطه بزرگای زمین‌لرزه با استفاده از مدت دوام امواج کدا در پهنه زاگرس و جنوب‌غربی ایران مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد رابطه بزرگای زمین‌لرزه با استفاده از مدت دوام امواج کدا در پهنه زاگرس و جنوب‌غربی ایران مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد رابطه بزرگای زمین‌لرزه با استفاده از مدت دوام امواج کدا در پهنه زاگرس و جنوب‌غربی ایران مرکزی :

تعداد صفحات :۱۳

در این مطالعه رابطه بزرگای زمین‌لرزه با استفاده از مدت دوام امواج کدا برای پهنه زاگرس و جنوب غربی ایران مرکزی برآورد شده است. بزرگای مدت دوام امواج کدا روشی برای برآورد سریع و قابل اطمینان از اندازه زلزله بوده و با توجه به بکارگیری محتوای زمانی شکل موج‌ها به جای محتوای دامنه آن‌ها، روشی قابل اعتمادتر و سریع‌تر خواهد بود. برای برآورد بزرگا در روش‌های معمول مانند بزرگای محلی یا امواج حجمی، در اغلب موارد خواندن صحیح دامنه با توجه به اثرات دستگاهی، اثرات مسیر روی دامنه و … دشوار بوده و با خطای زیادی همراه است. در مطالعه حاضر از ۳۸۹۰ نگاشت با بزرگی بین ۲ تا ۵ و با فاصله‌های رومرکزی کمتر از ۲۰۰ کیلومتر استفاده شده است. در این مطالعه از داده‌های ایستگاه‌های باند پهن شبکه لرزه‌ای در بازه‌ی زمانی بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۳ استفاده شده است. در این بررسی مدت دوام ، به عنوان زمان سپری شده از اولین رسید موج P تا لحظه‌ای که دامنه موج کدا به سطح نویز کاهش پیدا ‌کند، در نظر گرفته ‌می‌شود. برای بدست آوردن نقطه انتهایی سیگنال، دامنه سیگنال با دامنه نویز قبل از رخداد مقایسه شده و زمان انتهایی پنجره محاسبه گردید. بعد از محاسبه پارامتر مدت دوام و داشتن فاصله و بزرگای محلی، با استفاده از رگرسیون سه بعدی رابطه مطلوب محاسبه شد. در ادامه، به منظور سنجش صحت تخمین بزرگی، ضرایب تصحیح ایستگاهی برآورد گردیده و برای ایستگاه‌های مختلف با زمین‌شناسی و اثرات ساختگاه آنها مقایسه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.