مقاله کنترل کیفیت برخی از جیرههای غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کنترل کیفیت برخی از جیرههای غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کنترل کیفیت برخی از جیرههای غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل کیفیت برخی از جیرههای غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کنترل کیفیت برخی از جیرههای غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری :
تعداد صفحات :۱۲
زمینه مطالعه: افزایش تولید در آبزیان تابع کیفیت مواد خام جیره، تکنولوژی تهیه دان و تولید جیره غذایی بهینه است. هدف: هدف از این تحقیق بررسی و کنترل کیفیت جیرههای مراحل انگشت قدی (FFT)، رشد (GFT1) و پروار (GFT2)، ماهی قزل آلای رنگین کمان در مزارع پرورشی و کارخانههای تولید کننده در استان چهارمحال و بختیاری بود. روش کار: در این تحقیق به طور تصادفی نمونههایی از جیرههای ماهی قزل آلای رنگین کمان در مراحل انگشت قدی ( FFT)، رشد (GFT1) و پروار (GFT2)، در مزارع پرورش دهندگان و کارخانههای تولید کننده در استان چهارمحال و بختیاری اخذ گردید. نمونهها برای تجزیه رطوبت، درصد پروتئین خام، چربی خام، خاکستر، فسفر و میزان ازت آزاد، شمارش کل میکروبی و تعداد کلی فرم مورد استفاده قرار گرفت. نتایج: بررسی انجام شده نشان داد که درصد پروتئین خام بین جیره کارخانههای مورد بررسی در برخی موارد دارای اختلاف آماری معنیدار بود، در جیرههای مورد بررسی پروتئین خام، فسفر و چربی خام با نیازها و استانداردهای ارائه شده برای ماهیان قزلآلای رنگین کمان مطابقت نداشت و در بسیاری موارد از میزان مورد نیاز کمتر بود (۰۵/۰>p). میزان ازت آزاد در نمونههای مورد بررسی بسیار بالاتر از حد استاندارد بود. شمارش کل میکروبی و تعداد کلی فرم بر حسب مورد بین کارخانههای مختلف متفاوت بود. نتیجهگیری نهایی: به طور کلی آزمایش نشان داد که لازم است از نظر استفاده از مواد خوراکی با کیفیت مناسب و تازه در جیرههای غذایی و تعادل مواد مغذی متناسب با احتیاجات غذایی ماهیان قزل آلای رنگین کمان برای مراحل مختلف پرورش در کارخانههای مذکور مدیریت مناسب تری اعمال گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.