مقاله تأثیر پیش تیمار فراصوت در خیساندن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم برنج ایرانی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر پیش تیمار فراصوت در خیساندن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم برنج ایرانی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پیش تیمار فراصوت در خیساندن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم برنج ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پیش تیمار فراصوت در خیساندن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پیش تیمار فراصوت در خیساندن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم برنج ایرانی :

تعداد صفحات :۲۱

در این تحقیق تأثیر امواج فراصوت قدرتی در سطوح (۸۰۰ و ۱۰۰۰ وات) با فرکانس۲۰ کیلوهرتز در زمان‌های ۴۰،۲۰ و ۶۰ دقیقه بر خواص شیمیایی و فیزیکی دو رقم برنج ندا و طارم بررسی ‌و با روش خیساندن در شرایط کنترل شده دمایی (۴۷ درجه سانتیگراد) مقایسه شد. نتایج نشان می دهد حداکثر میزان جذب آب برنج ، در تیمار ۶۰ دقیقه موج دهی ۱۰۰۰ وات و کم ترین میزان جذب آب نیز در تیمار شاهد و با افزایش زمان موج دهی و خیساندن، جذب آب برنج افزایش یافت. بیشترین میزان مواد جامد نامحلول و هدایت الکتریکی در رقم طارم در تیمار ۶۰ دقیقه موج دهی ۸۰۰ وات و کم ترین در تیمار ۲۰ دقیقه خیساندن مشاهده و همچنین بیش ‌ترین میزان طول برنج در رقم ندا در تیمار ۲۰ دقیقه موج دهی۱۰۰۰ وات می‌باشد. نتایج نشان می ‌دهد پیش تیمار برنج با کمک امواج فراصوت یک روش موثر خیساندن برنج در مقایسه با روش مرسوم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.