مقاله تأثیر ۱۰ هفته تمرین استقامتی روی چرخ کارسنج بر سطوح نسفاتین- ۱ و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت نوع ۲


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر ۱۰ هفته تمرین استقامتی روی چرخ کارسنج بر سطوح نسفاتین- ۱ و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر ۱۰ هفته تمرین استقامتی روی چرخ کارسنج بر سطوح نسفاتین- ۱ و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر ۱۰ هفته تمرین استقامتی روی چرخ کارسنج بر سطوح نسفاتین- ۱ و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر ۱۰ هفته تمرین استقامتی روی چرخ کارسنج بر سطوح نسفاتین- ۱ و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ :

تعداد صفحات :۲۲

هدف پژوهش حاضر، بررسی تأثیر ۱۰ هفته تمرین استقامتی بر سطوح نسفاتین-۱ و مقاومت به انسولین زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ بود. ۱۶ زن مبتلا به دیابت نوع ۲ به روش نمونه‌گیری هدفمند انتخاب و به‌صورت تصادفی به دو گروه تجربی ( ۸ نفر) و کنترل (۸ نفر) تقسیم شدند. گروه تجربی، تمرین استقامتی را به مدت ۱۰ هفته، سه جلسه در هفته (با شدت ۵۰-۴۰ درصد ضربان قلب بیشینه به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه شروع و با افزایش تدریجی به ۸۰-۷۰ درصد ضربان قلب بیشینه و مدت زمان ۴۵-۴۰ دقیقه در جلسات پایانی) انجام دادند. گروه کنترل در طول دور پژوهش هیچ‌گونه فعالیت ورزشی نداشت. نمونه‌های خونی در حالت ۱۲ ساعت ناشتایی و به‌منظور بررسی سطوح نسفاتین-۱، انسولین و گلوکز در مراحل پیش و پس‌آزمون جمع‌آوری شدند. داده‌های حاصل با استفاده از آزمون‌های کولموگروف- اسمیرنوف، t مستقل و وابسته با نرم‌افزار Spss نسخ ۲۱ در سطح معنا‌داری ۰۵/۰>α تجزیه‌وتحلیل شدند. ۱۰ هفته تمرین روی چرخ کارسنج در گروه تجربی، سبب کاهش گلوکز و مقاومت به انسولین شد (۰۵/0P<)، درحالی‌که سطوح نسفاتین-۱ و انسولین تغییر معنا‌داری نکرد (۰۵/0P>). تغییرات پیش تا پس‌آزمون فقط در مقادیر گلوکز گروه تجربی در مقایسه با گروه کنترل معنا‌دار بود (۰۵/0P<). در نتیجه تمرین روی چرخ کارسنج یک شیو درمانی غیردارویی به‌منظور کاهش گلوکز خون و مقاومت به انسولین در بیماران دیابتی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.