مقاله تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجههای تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برونتنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجههای تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برونتنی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجههای تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برونتنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجههای تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برونتنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجههای تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برونتنی :
تعداد صفحات :۲۵
هدف از انجام این آزمایش بررسی تأثیر افزودن الگوهای مختلف اسیدهای چرب بر گوارشپذیری شکمبهای مواد مغذی، برخی فراسنجههای شکمبهای و جمعیت میکروبی شکمبه بر پای استفاده از روشهای مولکولی در شرایط برونتنی بود. به این منظور، روغنهای مختلف بهعنوان منابع اولئیک، لینولئیک، لینولنیک، دکوزاهگزانوئیک و ایکوزاپنتانوئیک استفاده شد. برای تأمین اسید پالمتیک از یک مکمل تجاری (برگافت تی-۳۰۰) حاوی درصد بالایی از اسید پالمتیک بهصورت گلیسریدی استفاده شد. نتایج این بررسی نشاندهند کاهش ضریبهای گوارشپذیری و کاهش جمعیت شکمبهای باکتریهای سلولولایتیک، قارچهای بیهوازی و پروتوزوآ درنتیج افزودن منابع اسیدهای چرب غیراشباع بود (۰۵/0P). روغن ماهی همزمان با کاهش باکتریهای سلولولایتیک سبب افزایش جمعیت باکتریهای پروتئولتیک و آمیلولتیک شد (۰۵/0P). روغن نخل (پالم) باوجود کاهش برخی از باکتریهای سلولولایتیک تأثیری بر ضریبهای گوارشپذیری دیوار یاختهای، مقدار و الگوی اسیدهای چرب فرار تولیدی نداشت (۰۵/0P>). هم منابع روغنی مورداستفاده بهاستثنای روغن نخل سبب کاهش معنیدار متانوژنها نسبت به گروه شاهد شدند، درحالیکه افزودن روغن نخل، سبب افزایش متانوژنها شد (۰۵/0P). منابع اسیدهای چرب غیراشباع ازجمله روغن ماهی سبب کاهش جمعیت باکتریهای مسئول در مراحل مختلف هیدروژنه کردن زیستی (بیوهیدروژناسیون) شدند (۰۵/0P). افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب غیراشباع سبب کاهش غلظت کل اسیدهای چرب فرار و اسید استیک شد. بیشترین میزان کاهش در غلظت اسیدهای چرب غیراشباع نسبت به گروه شاهد مربوط به روغن ماهی بود (۹/۱۰۳ در برابر۰/۷۴ میلیمول در لیتر به ترتیب برای گروه شاهد و روغن ماهی).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.