مقاله برآورد سیستم تقاضای معکوس فرآورده‌های لبنی: رویکردی برای پیش‌بینی قیمتها


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برآورد سیستم تقاضای معکوس فرآورده‌های لبنی: رویکردی برای پیش‌بینی قیمتها دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد سیستم تقاضای معکوس فرآورده‌های لبنی: رویکردی برای پیش‌بینی قیمتها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد سیستم تقاضای معکوس فرآورده‌های لبنی: رویکردی برای پیش‌بینی قیمتها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد سیستم تقاضای معکوس فرآورده‌های لبنی: رویکردی برای پیش‌بینی قیمتها :

تعداد صفحات :۲۱

وقفه بین تصمیم به تولید و عرضه محصولات به بازار باعث می‌شود که قیمت نقش تعدیل کننده‌ای برای ایجاد تعادل در بازار ایفا کند. در چنین شرایطی از تابع تقاضای معکوس استفاده می‌شود. در مطالعه حاضر، به منظور پیش‌بینی قیمت، سیستم تقاضای معکوس برای سه محصول از فرآورده‌های لبنی شامل شیر، پنیر و ماست، برای دوره‌ی زمانی ۱۳۹۰-۱۳۷۰، در قالب یک سیستم معادلات و به روش رگرسیونی به ظاهر نامرتبط (SURE) برآورد شده است. نتایج نشان داد که شیر دارای بیشترین انعطاف خودمقداری (۰۶/۰-) است. همچنین قیمت شیر مستقل از مقادیر پنیر و ماست در بازار است و محصولات پنیر و ماست جانشین یکدیگر می‌باشند. مطابق نتایج، قیمت شیر از طریق تغییر در مقدار شیر به بازار و قیمت‌های پنیر و ماست از طریق تغییر در مقادیر پنیر و ماست به بازار تنظیم می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.