مقاله بهینهسازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی :
تعداد صفحات :۱۶
از مسائل بسیار مهم در مدیریت تولید، انتخاب بهترین گزینه برای انجام هرکدام از فعالیتهای تولید بهنحوی است که هزینه و زمان کمترین مقدار و بالاترین کیفیت ممکن را داشته باشد. با توجه به تعداد زیاد فعالیتها و گزینههای انتخابی برای هر فعالیت، معمولاً این انتخاب جواب منحصربهفردی ندارد و میتوان با استفاده از تابع مطلوبیت و اختصاصدادن وزنهایی به زمان و هزینه و کیفیت، بهترین جواب را از بین جوابهای بهدستآمده انتخاب کرد. از آنجا که در دنیای واقعی عدم قطعیت وجود دارد، پس برای رسیدن به مدیریت دقیق بایستی به عدم قطعیت نیز توجه شود. در این مقاله یک مدل ریاضی فازی برای شبکهای از فعالیتها پیشنهاد میشود، تا از میان شیوههای ممکن و موازن معیارهای آنها، بهترین شیو اجرا برای هر فعالیت مشخص شود. بدین منظور از الگوریتم ژنتیک مبتنی بر رتبهبندی نامغلوب برای حل این مسئله استفاده و بهترین شیوههای انجام هر فعالیت برای تولید مرغ گوشتی از تخممرغ تا کشتار ارائه شد و مقدار زمان، هزینه، و کیفیت به ترتیب ۸/۱۷۹۳ ساعت و ۹۹/۹۱۱ میلیون تومان و ۴۸درصد محاسبه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.