مقاله جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی :

تعداد صفحات :۱۳

ارزیابی کیفی محصولات کشاورزی از فاکتور‏های بسیار مهم در ارتقای کیفیت آن‏ها است. در این تحقیق روشی مبتنی بر ترکیب پردازش تصویر و شبک عصبی مصنوعی پیشنهاد شده است. جداسازی بادام‏های به‌هم چسبیده که با وضعیت‏های متفاوت به‌هم متصل شده‏اند، از جنبه‏های مهم در طراحی دستگاه‏های درجه‏بندی بادام هستند. بر این اساس، الگوریتمی مبتنی بر تکنیک پردازش تصویر برای استخراج نقاط بحرانی و رسم خطوط جداسازی به شکلی صحیح بین آن‏ها پیشنهاد شده است. نتایج نشان داد که این الگوریتم با دقت قابل قبولی بادام‏های به‌هم چسبیده را جداسازی کرد. در گام بعد به ترتیب ۶، ۳۶، و ۳۶ ویژگی مرتبط با شکل، رنگ، و بافت از بادام استخراج و از روش PCA برای کاهش تعدادی از این ویژگی‏ها استفاده شد. سرانجام، به‌منظور طبقه‏بندی چهار کلاس بادام از روش شبکه‏های عصبی مصنوعی با ساختار ۴-۷-۷-۱۸ و میانگین دقت کل ۹۲/۹۶درصد استفاده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.