مقاله مقایس? دو روش تصمیم‌گیری Fuzzy-AHP و ANP به‌منظور رتبه‌بندی تناسب اراضی به‌منظور کاربری اکوتوریسم (مطالع? موردی: منطق? خائیز بهبهان)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایس? دو روش تصمیم‌گیری Fuzzy-AHP و ANP به‌منظور رتبه‌بندی تناسب اراضی به‌منظور کاربری اکوتوریسم (مطالع? موردی: منطق? خائیز بهبهان) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایس? دو روش تصمیم‌گیری Fuzzy-AHP و ANP به‌منظور رتبه‌بندی تناسب اراضی به‌منظور کاربری اکوتوریسم (مطالع? موردی: منطق? خائیز بهبهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایس? دو روش تصمیم‌گیری Fuzzy-AHP و ANP به‌منظور رتبه‌بندی تناسب اراضی به‌منظور کاربری اکوتوریسم (مطالع? موردی: منطق? خائیز بهبهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایس? دو روش تصمیم‌گیری Fuzzy-AHP و ANP به‌منظور رتبه‌بندی تناسب اراضی به‌منظور کاربری اکوتوریسم (مطالع? موردی: منطق? خائیز بهبهان) :

تعداد صفحات :۲۶

بهره‌برداری بهینه از منابع طبیعی و ساماندهی کاربری اراضی براساس توان اکولوژیکی آن‌ها، نقش مهمی در مدیریت محیط‌زیست و جلوگیری از تخریب آن‌ها در راستای توسعه پایدار دارد؛بنابراین، بهره‌برداری از توان‌ها و قابلیت‌های گردشگری و اکوتوریسمی در هر منطقه‌، زمینه‌ای پویا و فعال برای توسعه آن منطقه فراهم می‌کند. از این‌رو، ارزیابی توان اکوتوریسمی و تحلیل قابلیت‌های مزبور، ضرورتی ویژه دارد. در این پژوهش، ارزیابی تناسب اراضی منطقه خائیز شهرستان بهبهان با شناسایی پارامترهای شیب، جهت، دما، عمق خاک، تحول‌یافتگی خاک، بافت خاک، زهکشی خاک و تیپ پوشش گیاهی و بهره‌گیری از مدل‌های تصمیم‌گیری FUZZY- AHP باکلی و ANP در محیط GIS به‌منظور کاربری اکوتوریسم انجام گرفت. همچنین، بعد از تعیین لایه‌های موزون استاندارد، تلفیق لایه‌ها با کمک روش WLC صورت گرفت. نتایج نشان می‌دهد در روش ANP، ۲۳ درصد از سطح منطقه دارای توان درجه یک و در روش FAHP حدود ۱۹ درصد از سطح منطقه دارای توان درجه یک برای کاربری اکوتوریسم است. با توجه به نقشه‌های نهایی به‌دست‌آمده از هر دو روش و تجزیه و تحلیل آن‌ها در Google Earth، مشاهده شد مناطقی که از هر جهت شباهت یکسان دارند در روش ANP در یک طبقه و در روشFAHP در دو طبقه متفاوت قرار می‌گیرند که این با واقعیت موجود منطقه سازگار نیست. با استفاده از نرم‌افزار Google Earth و بررسی‌های میدانی، می‌توان گفت نتایج روش ANP با واقعیت سازگاری بیشتری دارد و زمینه گسترش فعالیت‌های اکوتوریسم در منطقه وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.