مقاله ارتقای فرصت حضور و مشارکت مردم با استفاده از معرفی گونه-های فضای عمومی شهر خلاق (نمونه موردی شهر یزد)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارتقای فرصت حضور و مشارکت مردم با استفاده از معرفی گونه-های فضای عمومی شهر خلاق (نمونه موردی شهر یزد) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتقای فرصت حضور و مشارکت مردم با استفاده از معرفی گونه-های فضای عمومی شهر خلاق (نمونه موردی شهر یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتقای فرصت حضور و مشارکت مردم با استفاده از معرفی گونه-های فضای عمومی شهر خلاق (نمونه موردی شهر یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتقای فرصت حضور و مشارکت مردم با استفاده از معرفی گونه-های فضای عمومی شهر خلاق (نمونه موردی شهر یزد) :

تعداد صفحات :۲۱

امروزه مشارکت شهروندان، نیاز اساسی برای دستیابی به شهر خوب و پایدار است. افزایش علاقه­مندی برای حضور در فضای عمومی و افزایش برهم­کنش اجتماعی و بروز خلاقیت شهروندان برای مشارکت گروه­های اجتماعی می‌تواند بسیار مفید باشد. این مقاله، با روشی توصیفی و تحلیلی و با رویکردی کمی و کیفی، ضمن بررسی ابعاد مختلف فضای عمومی در شهر یزد، گونه­های فضای عمومی باقابلیت­ و عملکرد جدید بر پایه شاخصه­های شهر خلاق، زمینه ارتقای حضور شهروندان را معرفی و ارزیابی نموده­است؛ در این راستا بر مبنای روش مقایسه­ای، شاخصه­ها و معیارهای مبنا برای تشخیص وضعیت فضای عمومی خلاق یزد ارائه‌شده است. تحلیل اختلافی- ارزشی و یکنواخت معیارهای به‌دست‌آمده از جمله سلسله‌مراتب فضای عمومی، فضای چندمنظوره و مستعد و پاسخگوی نیاز مردم، فعالیت و مشاغل نزدیک به هم، فضای مهیج و فرهنگ مشارکت نشان می­دهد که شهر یزد را می­توان به‌عنوان شهری با پتانسیل شهر خلاق برای معرفی گونه­های جدید فضای عمومی در نظر گرفت. این بررسی نشان می‌دهد که کارکرد فضاهای عمومی، ارتباطی، شکل‌دهنده محله، مسکونی، چندمنظوره، شکوفا کننده استعداد مردم، تقویت­کننده روابط اجتماعی، مهیج، پاسخگو، آگاهی­دهنده و اعتقادی بوده است. این فضاها می­تواند انگیزه حضور مردم برای افزایش مشارکت عمومی در مدیریت شهر را فراهم کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.