مقاله تأثیر پرایمینگ بذر بر جوانهزنی، عملکرد و کیفیت دانه کنجد در شرایط آبیاری محدود
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر پرایمینگ بذر بر جوانهزنی، عملکرد و کیفیت دانه کنجد در شرایط آبیاری محدود دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر پرایمینگ بذر بر جوانهزنی، عملکرد و کیفیت دانه کنجد در شرایط آبیاری محدود کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پرایمینگ بذر بر جوانهزنی، عملکرد و کیفیت دانه کنجد در شرایط آبیاری محدود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر پرایمینگ بذر بر جوانهزنی، عملکرد و کیفیت دانه کنجد در شرایط آبیاری محدود :
تعداد صفحات :۲۴
اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ (شامل هیدروپرایمینگ، محلول ۱۰ درصد پلیاتیلن گلیکول، محلول ۲۰ درصد پلیاتیلن گلیکول، محلول ۵/۲ درصد کلرید کلسیم، محلول ۵ درصد کلرید کلسیم، محلول ۵۰ میلیمولار سولفات روی، محلول ۱۰۰ میلیمولار سولفات روی و بدون پرایمینگ) بر جوانهزنی بذر کنجد بر پایه طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. بذور پرایم شده با سولفات روی (۵۰ میلیمولار) دارای بالاترین درصد جوانهزنی بودند، حال آنکه سرعت جوانهزنی بالا در هیدروپرایمینگ بهدست آمد. در شرایط مزرعهای تأثیر پرایمینگ بذر و سطوح آبیاری بر رشد و عملکرد کنجد به صورت کرتهای خرد شده بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار، در سال زراعی ۹۳-۱۳۹۲ در مزرعهای واقع در شمال غربی شهرستان شادگان مورد بررسی قرار گرفت. کرتهای اصلی شامل سطوح آبیاری (آبیاری پس از ۱۵۰ و ۲۵۰ میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیر) و کرتهای فرعی هشت سطح پرایمینگ بذر (مشابه آزمون مقدماتی) بودند. بیشترین ارتفاع بوته در محلول ۵ درصد کلرید کلسیم و آبیاری پس از ۱۵۰ میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیر و کمترین ارتفاع در سطح عدم پرایمینگ و آبیاری پس از ۲۵۰ میلیمتر تبخیر مشاهده شد. بیشترین و کمترین وزن هزاردانه نیز به ترتیب در هیدروپرایمینگ با فاصله آبیاری ۱۵۰ و در تیمار شاهد پس از ۲۵۰ میلیمتر تبخیر اندازهگیری شد. بالاترین میزان عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه، کارایی مصرف آب، عملکرد روغن، درصد روغن و کمترین درصد پروتئین نیز در تیمار هیدروپرایمینگ بهدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.