مقاله بررسی تأثیرعصاره گیاهان جغجغه، تاتوره و استبرق بر سه گونه باکتری بیماریزای ماهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیرعصاره گیاهان جغجغه، تاتوره و استبرق بر سه گونه باکتری بیماریزای ماهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیرعصاره گیاهان جغجغه، تاتوره و استبرق بر سه گونه باکتری بیماریزای ماهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیرعصاره گیاهان جغجغه، تاتوره و استبرق بر سه گونه باکتری بیماریزای ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیرعصاره گیاهان جغجغه، تاتوره و استبرق بر سه گونه باکتری بیماریزای ماهی :
تعداد صفحات :۱۳
زمینه مطالعه: استفاده مکرر از آنتی بیوتیکها در زمینههای مختلف (دامپزشکی و پزشکی) ظهور و بروز پدیده مقاومت را در باکتریهای بیماریزا بهبود میبخشد. با توجه به مشکل مقاومت میکروبی، نیاز فوری به کشف داروهای جدید و درمانهای جایگزین برای کنترل بیماریهای باکتریایی در زمینه آبزی پروری وجود دارد. هدف: هدف از این مطالعه، بررسی اثرات ضد باکتریایی عصارههای متانولی و هگزانی گیاهان دارویی جغجغه (Prosopis farcta)، تاتوره(Datura stramunium L) و استبرق (Calotropis procera L)، بر باکتریهای بیماریزای مهم ماهی از جمله آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)، یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) و استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) است. روش کار: عصاره گیری با استفاده از دستگاه روتاری(تقطیر در خلا) انجام شد. برای تعیین حداقل غلظت مهار رشد (MIC) از روش استاندارد رقیق سازی در محیط مایع استفاده شده و میزان حداقل غلظت باکتری کشی(MBC) با استفاده از مقادیر MIC هر عصاره تعیین شد. نتایج: نتایج نشان داد که قو ی ترین عصاره، عصاره متانولی میوه جغجغه بر هر سه باکتری مورد مطالعه با میزان MIC ، MBC، به ترتیب mg/mL۲۵،۵۰ بود. حساس ترین باکتری نسبت به عصارههای متانولی و هگزانی گیاهان، باکتری استرپتوکوکوس اینیایی بوده و باکتری آئروموناس هیدروفیلا و یرسینیا راکری مقاوم بودند و عصارههای مورد بررسی، خواص ضد باکتریایی قوی تری بر باکتری گرم مثبت در مقایسه با باکتریهای گرم منفی داشتند. نتیجه گیری نهایی: بر طبق نتایج به دست آمده به نظر میرسد که استفاده از عصاره متانولی میوه جغجغه برای درمان بیماریهای باکتریایی در آبزی پروری مؤثر باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.