مقاله بررسی مورفومتریک و مولکولی انگل ژیروداکتیلوس کوبایاشی در ماهی طلایی (Linnaeus 1758)رCarassius auratus


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی مورفومتریک و مولکولی انگل ژیروداکتیلوس کوبایاشی در ماهی طلایی (Linnaeus 1758)رCarassius auratus دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مورفومتریک و مولکولی انگل ژیروداکتیلوس کوبایاشی در ماهی طلایی (Linnaeus 1758)رCarassius auratus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مورفومتریک و مولکولی انگل ژیروداکتیلوس کوبایاشی در ماهی طلایی (Linnaeus 1758)رCarassius auratus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مورفومتریک و مولکولی انگل ژیروداکتیلوس کوبایاشی در ماهی طلایی (Linnaeus 1758)رCarassius auratus :

تعداد صفحات :۱۳

زمینه مطالعه: ماهی‌ها همواره در معرض عوامل بیماریزای مختلف هستند که در این میان انگل‌ها نقش مهمی دارند. انگل ژبروداکتیلوس از شاخه کرم‌های پهن و از جمله انگل‌های خارجی تک میزبانه مهم ماهی‌های پرورشی و آزاد آب‌های شیرین، شور و ماهی‌های زینتی محسوب می‌شود که می‌تواند سبب ایجاد بیماری و خسارات اقتصادی قابل توجهی گردد. انگل ژیروداکتیلوس در بین ماهی‌های زینتی به ویژه در خانواده کپورماهیان بسیار شایع است. هدف: در این مطالعه انگل ژیروداکتیلوس بر اساس ویژگی‌های مورفومتریک و مولکولی در ماهی طلایی مورد بررسی قرار گرفت. روش کار: انگل ژیروداکتیلوس از سطح بدن، پوست، باله‌ها و آبشش نمونه‌های ماهی طلایی پس از انتقال به آزمایشگاه توسط گسترش مرطوب جداسازی گردید و توسط میکروسکوپ نوری مورد بررسی قرار گرفت. ویژگی‌های ریخت شناسی هریک از انگل‌ها با اندازه‌گیری قسمت‌های مختلف اپیستهاپتور انگل (قلاب مرکزی، قلابک حاشیه‌ای، میله پشتی و میله شکمی) انجام شد. جهت بررسی مولکولی گونه انگل ژیروداکتیلوس، پرایمر بالادست، در ناحیه ۸/۵ ژن RNA ریبوزومی (“۳″CGATCATCGGTCTCTCGAAC”5) و پرایمر پایین دست، در ناحیه ITS2 ژن RNA ریبوزومی (“۳″TTAAGGAAGAACCACTAGAG”5) برای تکثیر DNA گونه‌های انگل ژیروداکتیلوس به روش PCR، طراحی گردید. نتایج: ویژگی‌های ریختی گونه انگل ژیروداکتیلوس با استفاده از کلیدهای تشخیصی Yamaguti در سال۱۹۶۱ بررسی گردید، سپس توالی به دست آمده از انگل مورد نظر با توالی‌های ثبت شده انگل ژیروداکتیلوس در ژن بانک مورد مقایسه قرار گرفت و نهایتاً انگل ژیروداکتیلوس کوبایاشی شناسایی گردید. نتیجه گیری نهایی: استفاده از نتایج بررسی مورفومتریک همراه با نتایج مولکولی، بهترین روش دستیابی به شناسایی صحیح گونه‌های جدید این انگل می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.