مقاله اثر نوع فرایند حرارتی بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری و تخمیرپذیری برونتنی پسماندهای لپهپاککنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر نوع فرایند حرارتی بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری و تخمیرپذیری برونتنی پسماندهای لپهپاککنی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر نوع فرایند حرارتی بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری و تخمیرپذیری برونتنی پسماندهای لپهپاککنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نوع فرایند حرارتی بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری و تخمیرپذیری برونتنی پسماندهای لپهپاککنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر نوع فرایند حرارتی بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری و تخمیرپذیری برونتنی پسماندهای لپهپاککنی :
تعداد صفحات :۲۶
پژوهش حاضر بهمنظور ارزیابی اثر روشهای مختلف فراوریهای حرارتی شامل اتوکلاو، تفتدادن، پولکیکردن با بخار و ریزموج، بر ترکیب شیمیایی، غلظت مواد ضد مغذی (تانن و ترکیبات فنولیک)، تجزیهپذیری ماد خشک و پروتئین خام انجام گرفت. در این آزمایش از سه رأس گاو نر بالغ فیستولهگذاریشد نژاد هلشتاین (طرح بلوک کامل تصادفی) و میزان گاز تولیدی در شرایط آزمایشگاهی (طرح کاملاً تصادفی، با پنج تیمار، سه دور مجزا و سه تکرار به ازای هر تیمار در هر دوره) و پسماندهای کارخانههای لپهپاککنی استفاده شد. غلظت ماد خشک، پروتئین خام (درصد ماد خشک)، خاکستر (درصد ماد خشک)، مقدار تجزیهپذیری مؤثر ماد خشک (گرم در ۱۰۰ گرم ماد خشک) و پروتئین خام (گرم در ۱۰۰ گرم پروتئین خام) در نرخ عبور ۰۲/۰، غلظت ماد آلی قابلهضم (گرم بر ۱۰۰ گرم ماد آلی) و تولید پروتئین میکروبی (گرم به ازای هر کیلوگرم ماد آلی قابلهضم) در پسماند فراورینشده به ترتیب برابر ۲/۸۹، ۱/۲۶، ۲۶/۲، ۶۵، ۵/۷۹، ۵۲ و ۷۱/۶۲ بود. فراوریهای حرارتی در مقایسه با گروه شاهد بهصورت معناداری (۰۵/۰ (P با کاهش بخش محلول پروتئین، به کاهش پروتئین قابلتجزی سریع در شکمبه، کاهش سنتز پروتئین میکروبی و در مقابل افزایش عبور پروتئین تجزیهنشده به رود باریک انجامید. بیشترین کاهش در غلظت تانن و ترکیبات فنولیک، به فراوری با امواج ریزموج مربوط بود و کمترین غلظت پروتئین قابلتجزی مؤثر در شکمبه، به گروه فراوریشده با اتوکلاو متعلق بود. تفتدادن سبب بیشترین کاهش در پروتئین قابلتجزی سریع در شکمبه شد، ولی بر ماد آلی قابلهضم و مقدار انرژی قابل متابولیسم تأثیر نامطلوبی نداشت؛ بنابراین با توجه به نتایج، در دسترسبودن فرایندها و هزین فراوری، تفتدادن بهعنوان فراوری مناسب بهمنظور کاهش پروتئین قابلتجزیه در شکمبه توصیه میشود. اجرای آزمایشهای تکمیلی در شرایط درونتنی بهمنظور بررسی بیشتر بازده فراوری و ارزش اقتصادی پسماندهای لپهپاککنی در تغذی نشخوارکنندگان ضروری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.