مقاله بررسی تأثیر عوامل اجتماعی و بلوغ زودرس بر جامعه‌پذیری دختران (مطالعه موردی: دختران دور? راهنمایی شهر شیراز)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر عوامل اجتماعی و بلوغ زودرس بر جامعه‌پذیری دختران (مطالعه موردی: دختران دور? راهنمایی شهر شیراز) دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر عوامل اجتماعی و بلوغ زودرس بر جامعه‌پذیری دختران (مطالعه موردی: دختران دور? راهنمایی شهر شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر عوامل اجتماعی و بلوغ زودرس بر جامعه‌پذیری دختران (مطالعه موردی: دختران دور? راهنمایی شهر شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر عوامل اجتماعی و بلوغ زودرس بر جامعه‌پذیری دختران (مطالعه موردی: دختران دور? راهنمایی شهر شیراز) :

تعداد صفحات :۳۳

جوامع انسانی، از جامعه‌پذیرکردن اعضای خود اهداف خاصی را دنبال می‌کنند که مهم‌ترین آن‌ها، آموزش خویشتن‌داری و نهادینه­کردن ارزش‌ها و هنجارهای اجتماعی است، اما یکی از عواملی که سبب اختلال در جامعه‌پذیری می‌شود، بلوغ زودرس است که عوامل زیادی در وقوع آن دخالت دارند. در این پژوهش، به بررسی تأثیر کنترل اجتماعی، استفاده از رسانه‌های جدید و پایگاه اقتصادی- اجتماعی بر بلوغ زودرس دختران و تأثیر بلوغ زودرس بر جامعه‌پذیری می‌پردازیم. روش تحقیق، پیمایشی و جامعه آماری، شامل دختران دور راهنمایی شهر شیراز است که از میان آن­ها با استفاده از فرمول کوکران، ۲۵۰ نمونه به­روش نمونه‌گیری تصادفی خوشه‌ای انتخاب شدند. بر اساس نتایج، بلوغ زودرس جسمی با جامعه‌پذیری رابطه معنادار دارد. همچنین رابطه متغیرهای استفاده از رسانه‌های جدید، پایگاه اقتصادی- اجتماعی و کنترل اجتماعی خانواده با جامعه‌پذیری معنادار است. از سوی دیگر، متغیرهای استفاده از رسانه‌های جدید، کنترل اجتماعی و پایگاه اقتصادی- اجتماعی با بلوغ زودرس، رابطه معنادار دارند. همچنین با کنترل متغیر بلوغ زودرس، سطح معناداری رابط متغیرهای استفاده از رسانه‌ها، پایگاه اقتصادی- اجتماعی و کنترل اجتماعی خانواده با جامعه‌پذیری تغییر می­کند. یعنی متغیر بلوغ زودرس، به‌عنوان متغیر واسط بر رابطه‌ها تأثیر دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.